false

Schrijf een review over onze producten!

Wil jij andere klanten helpen bij de aankoop van een product? Schrijf dan een review. Met een review kunnen andere klanten lezen hoe jij het product hebt ervaren en kan je hen helpen bij het vinden van het juiste product. Wil jij een review schrijven? Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! In onderstaande stappen leggen wij je precies uit wat je hiervoor moet doen.


Stap 1: Het product

Heb jij recent een product bij Trekpleister gekocht? Een aantal dagen na de aankoop ontvang je van ons een e-mail waarin wij je vragen om een review te schrijven. In dit bericht kan je op de producten klikken waar je een beoordeling over wilt schrijven.

Je kan ook een review schrijven over een product dat je door en door kent, maar niet bij Trekpleister hebt gekocht. Ga dan naar het desbetreffende product en klik op de blauwe button ‘Schrijf een review’.

Stap 2: Inloggen

Om een review te schrijven, moet je ingelogd zijn. Als je nog niet ingelogd bent, kom je nu in een scherm waar je kunt inloggen met jouw account van Trekpleister.

 

Stap 3: Schrijven

Je kan nu beginnen met het schrijven van de review. Bij ‘Algemene beoordeling’ geef je als eerste aan hoeveel sterren je aan dit product geeft. Hierna kan je de review schrijven. Vergeet deze niet een leuke titel te geven. Heb je hulp nodig bij het schrijven van de beoordeling? Lees dan hier onze tips. Geef hierna aan of je het product zou aanbevelen aan vrienden. Je doet dit door voor ‘ja’ of ‘nee’ te kiezen.Na het schrijven van de review moet je je persoonlijk gegevens invullen. Als je voor de eerste keer een beoordeling schrijft, moet je je profielnaam, e-mailadres, locatie, leeftijdscategorie en geslacht invullen. Als je al een keer een review hebt geschreven, hoef je alleen maar je e-mailadres, leeftijdscategorie en geslacht in te vullen. Je e-mailadres is bij de review niet zichtbaar, de andere gegevens wel. Ken nu specifieke scores toe aan het product. Hoeveel sterren geef jij dit product voor onder andere de kwaliteit en het gebruiksgemak? Als laatste moet je akkoord gaan met onze voorwaarden. Hierna kan je de review versturen.

Stap 4: Beoordelen en plaatsen

Als je de review hebt verstuurd, gaan wij deze beoordelen. Je ontvangt een e-mailbericht als je review is goedgekeurd. Deze is daarna direct zichtbaar op onze website. Ook ontvang je een bericht als je beoordeling is afgekeurd. Je kan deze dan wijzigen en nogmaals versturen. Lees hiervoor onze tips en voorwaarden.

Wil je geen e-mailbrichten meer van ons ontvangen over het schrijven van een beoordeling? In het e-mailbericht vind je onderaan de mogelijkheid om je af te melden.

Trekpleister logo

back to top