background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Disclaimer

Er is iets veranderd. Wij hebben onlangs ons Privacybeleid aangepast. Dit omdat de wetgeving over gegevensbescherming is veranderd. Bekijk ons Privacybeleid om te zien hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken.

Voor alle duidelijkheid wijst Trekpleister ten aanzien van de website www.trekpleister.nl en de nieuwsbrieven die zij verstuurt je op het volgende:

De website, de nieuwsbrieven en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Trekpleister. Het is niet toegestaan om de site, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Trekpleister. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website en in deze nieuwsbrieven getoonde informatie wordt door Trekpleister met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site en in de nieuwsbrieven wordt gepubliceerd kennelijk onjuist is, ten aanzien waarvan Trekpleister geen aansprakelijkheid aanvaardt.

De informatie op de website en in de nieuwsbrieven wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Trekpleister behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site en nieuwsbrieven leiden naar websites buiten het domein van Trekpleister, welke geen eigendom zijn van Trekpleister. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website en nieuwsbrief van Trekpleister.