false

Garantie

 

Garantie

Trekpleister, een vertrouwd merk! Heb je een product bij Trekpleister gekocht, dan kun je ervan uitgaan dat dit een betrouwbaar product is. De kassabon of orderbevestiging is jouw garantiebewijs. Bewaar deze goed.

Garantieregeling
Voor alle artikelen die je bij Trekpleister koopt, is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een bruikbaar en deugdelijk product gedurende de verwachte levensduur van het product na aanschaf.
Buiten de wettelijke garantieregeling wordt er bij sommige artikelen extra fabrieksgarantie geboden. In de productomschrijving op onze website en op het garantiebewijs in de verpakking van jouw artikel wordt vermeld welke garantieregeling van toepassing is.

Heb je vragen over de garantieregeling van Trekpleister, neem dan contact op met de Klantenservice. Klik hier om ons een mail te sturen. Ook kun je ons bellen op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur op 0900 875 80 00 (35ct per gesprek).

Retourbeleid
Wil je elektronica retourneren? Klik dan hier voor meer informatie. Alle overige producten kun je zonder retourtermijn op vertoon van jouw kassabon of orderbevestiging terugbrengen in één van onze winkels. Onze Trekpleister eigen merk producten kun je zelfs zonder aankoopbewijs ruilen.
Trekpleister logo
back to top