false

Winkelformule

Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Trekpleister is met bijna 200 winkels en zo'n 2000 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. Wekelijks bezoeken meer dan een half miljoen klanten onze drogisterijketen. Waarom? Omdat Trekpleister de voordelige buurtdrogist is, met aandacht voor haar klanten! 
 
Bij Trekpleister is altijd veel voordeel te behalen door veel acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een grote variatie aan health & beautyartikelen en branchevreemde producten. Daarnaast maken de vriendelijk en deskundige medewerkers van Trekpleister het verschil. Zij staan altijd klaar om een deskundig advies te geven over onder andere schoonheids- en verzorgings-producten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister biedt een inpak- en stomerijservice, niet-goed-geld-terug garantie en je kunt je bestelde pakket op Trekpleister.nl in de winkel ophalen. Zo maakt Trekpleister haar motto meer dan waar: Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Trekpleister is een onderdeel van A.S. Watson Group. De A.S. Watson Group is werelds grootste internationale health & beauty retailer. Met meer dan 16.000 winkels en 12 retailmerken is de Group actief in 27 markten. Dagelijks wordt er naar gestreefd om het internationale netwerk en de O+O (Online & Offline) platformen verder te verstevigen. Hierdoor kunnen nog meer consumenten worden bereikt. Voor meer informatie over A.S. Watson Group en Trekpleister verwijzen we je naar Benelux A.S. Watson.

Zoek een winkel bij jou in de buurt.
Zoek winkel

Op zoek naar een leuke baan? Kijk dan op Werken bij Trekpleister.


Trekpleister logo

back to top