background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Voltaren K 12,5mg Diclofenac-Kalium Filmomhulde Tabletten 20 stuks 228226 228226 Voltaren /medias/sys_master/prd-images/hd6/h0d/28549322309662/prd-front-228226-1_600x600/prd-front-228226-1-600x600.jpg 6.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Voltaren K 12,5mg Diclofenac-Kalium Filmomhulde Tabletten

20 stuks

6
.
99

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

Voltaren K 12,5mg Diclofenac-Kalium Filmomhulde Tabletten worden gebruikt bij de behandeling van reumatische pijn, spierpijn, hoofdpijn, tand- en kiespijn en menstruatiepijn, acute lage rugpijn, pijn en koorts bij griep, keelontsteking en verkoudheid.

Dit geneesmiddel werkt snel. Het werkzame bestanddeel (diclofenac) gaat rechtstreeks naar de pijnlijke plek voor een snel effect. Voltaren K 12,5mg is een pijnstiller die ook ontstekingen (zwellingen) vermindert en koortsverlagend werkt. Het heeft geen effect op de oorzaak van de ontsteking of de koorts.

Voltaren K (diclofenac kalium) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij aandoeningen aan het hart/maag/darm/lever of nier, bij bloedingsstoornissen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten
Een tablet bevat 12,5 mg diclofenac-kalium.

Voorbereiding en gebruik
Dosering: gebruik de laagst mogelijke werkzame dosis gedurende de kortst mogelijke duur om symptomen te verlichten.

Volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar: als begindosis 2 tabletten, nadien indien nodig 1 tablet iedere 4-6 uur. Niet meer dan 6 tabletten per 24 uur. Neem de hele tabletten in met wat water, bij voorkeur voor de maaltijden. Bij pijn niet langer dan 5 dagen gebruiken en bij koorts niet langer dan 3 dagen, zonder een arts te raadplegen. Oraal gebruik.

RVG-UAD 20982

Toepassingsvorm
tablet

EAN code:8723700009051

Leeftijdsindicatie vanaf
14 jaar

Functionele Naam
Pijnstiller

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Volledige Omschrijving
Voltaren K 12,5mg 20 stuks

Inhoud (Netto)
20 stuks

Registratie Nummer
20982

Afleverstatus
RVG UAD

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Bij reumatische pijn, spierpijn, hoofdpijn, tand- en kiespijn, menstruatiepijn, acute lage rugpijn, pijn en koorts bij griep, keelontsteking en verkoudheid.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Bavat lactose.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Dosering: Algemene aanbeveling: gebruik de laagst mogelijke werkzame dosis gedurende de kortst mogelijke duur om symptomen te verlichten. Volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar: als begindosis 2 tabletten, nadien indien nodig 1 tablet iedere 4-6 uur. Niet meer dan 6 tabletten per 24 uur. Bij pijn niet langer dan 5 dagen gebruiken en bij koorts niet langer dan 3 dagen, zonder een arts te raadplegen.

Gebruikersbeperkingen

NIET GEBRUIKEN: bij hartaandoening of problemen met de bloedvaten in de hersenen, als u allergisch bent voor diclofenac of een van de andere stoffen in dit geneesmiddel, bij maag- of darmzweer, maagdarmbloeding, hersenbloeding of andere bloedingen of bloedstoornissen, bij ernstige leverfunctiestoornis en leverfalen, bij ernstige nierfunctiestoornis en nierfalen, bij problemen met de bloedsomloop, tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap, als u ooit een aanval van astma of piepende ademhaling, pijn op de borst, een uitgebreide jeukende huiduitslag of een “hooikoortsachtige” loopneus heeft gehad na inname van acetylsalicylzuur of soortgelijke geneesmiddelen (NSAIDs), bij bloedbeeldafwijkingen en bij bepaalde afwijkingen van het beenmerg.

Samenstelling

Samenstelling: Een tablet bevat 12,5 mg diclofenac-kalium.

Toedieningsvorm

Filmomhulde tabletten

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING: Oraal gebruik. Volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities.

Contactinformatie

Contact type

Licentiehouder

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Medische Informatie

Medische Informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen verkopen we niet aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Te gebruiken bij

Reumatische pijn,hoofdpijn,kiespijn,mentruatie pijn, acute lage rugpijn, spier-, gewrichtspijn.

Dosering

Start: 2 ,hierna 1 iedere 4 tot 6 uur

Maximale dagdosering

6

Leeftijdsindicatie

vanaf 14 jaar

Gebruiksinstructie

4-6 uur tussenpozen aanhouden

Voor de maaltijd in zijn geheel doorslikken met wat water. Niet langer dan 5 dagen gebruiken bij pijn of 3 dagen bij koorts.

Bewaaradvies

Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit middel heeft geen speciale bewaarcondities.

Verwijderinstructie

Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.

Houdbaarheid na opening

Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

Gebruik tijdens zwangerschap

Nee

Gebruik tijdens borstvoeding

Nee

Gebruiksbeperking

Als u zwanger wilt worden. Allergie voor pinda's of soja. Diabetici en personen ouder dan 65 jaar, overleg eerst met arts. Kan rijvaardigheid en machinegebruik beïnvloeden.

Niet te gebruiken bij

* Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.
* Bij maagdarmklachten/ -zweren, maagbloeding, perforatie maagdarmkanaal, ernstige lever-/ nierfunctiestoornis of hartfalen, afwijking beenmerg, een bloedziekte, actieve bloedingen (ook in hersenen) of tekort bloedplaatjes.
* Overgevoeligheid voor NSAID's, zoals diclofenac, aspirine en ibuprofen.
* Tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap.

Risicowaarschuwing

- Dit geneesmiddel kan maagklachten veroorzaken, vooral bij lang gebruik. Wij adviseren u voor gebruik de bijsluiter te lezen.
- Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of bij een leeftijd ouder dan 70 jaar.

Actief bestanddeel

diclofenac kalium 12.5mg

Raadpleeg uw huisarts bij

* Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.
* Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn.
* Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Download de bijsluiter

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-) drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief). Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Onze livechat is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Weekenden en feestdagen gesloten. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van geneesmiddelen wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn. Heb je een klacht over het (online) advies dat je hebt gekregen over een geneesmiddel? Klik dan hier, wij helpen je graag.