false
Trekpleister Naproxennatrium 220 Mg Filmomhulde Tabletten
10 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Trekpleister Naproxennatrium 220 Mg Filmomhulde Tabletten

Trekpleister Naproxennatrium 220 Mg Filmomhulde Tabletten

10 stuks

Productinformatie

Trekpleister Naproxennatrium 220 Mg Filmomhulde Tabletten werken pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Elke tablet bevat 220 mg naproxennatrium.RVG-UAD 108197

Toepassingsvorm
omhulde tabletten

EAN code: 8717333486396

Functionele Naam
Naproxennatrium 220 mg

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Inhoud (Netto)
10 stuks

Registratie Nummer
108197

Afleverstatus
RVG UAD

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Ter verlichting van hoofdpijn, reumatische pijn, spierpijn, spit, menstruatiepijn, tand- en kiespijn, pijn en koorts bij griep en verkoudheid en pijn en koorts bij vaccinatie.

Dosering
1 tablet per keer

Maximale dosering
3 tabletten, vanaf 65 jaar max.2 tabletten p.dag

Leeftijd
vanaf 12 jaar

Gebruiksadvies
start dosering 2 tabletten, na 12 uur nog één tablet ouderen 2 tabletten per dag , innemen met ruime hoeveelheid water of melk direct na maaltijd

Contra-indicatie
Ernstige nierfunctiestoornis, inwendige bloeding, maag- of darmzweer, maagslijmvliesontsteking , allergisch voor NSAID's (ibuprofen, acetylsalicylzuur, diclofenac,e.d.), bloedingsneiging of behandeling met antistollingsmiddelen en bij ernstig hartfalen. Derde trimester zwangerschap.

Gebruik tijdens zwangerschap
Nee

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

Niet i.c.m. bepaalde andere geneesmiddelen. Voor ouderen geldt aangepaste dosering. Niet langer dan 10 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of bij een leeftijd ouder dan 70 jaar.

Actief bestanddeel

naproxennatrium

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

"Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

    

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Pijnstillend, koortsverlagend, ontstekingsremmend.

Waarvoor wordt Trekpleister naproxennatrium 220 mg gebruikt? Hoofdpijn, reumatische pijn, spierpijn, spit, menstruatiepijn, tand- en kiespijn, pijn en koorts bij griep en verkoudheid en pijn en koorts bij vaccinatie.

Ingrediëntendeclaratie

hulpstoffen: o.a. lactose en indigotine (E132).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Oraal gebruik.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Bewaren beneden 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Voor gebruik de bijsluiter lezen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Gebruiksbeperkingen

Wanneer mag Trekpleister naproxennatrium 220 mg niet gebruikt worden? Bij overgevoeligheid voor naproxennatrium of één van de andere bestanddelen van de tablet, ernstige nierfunctiestoornissen, als u een inwendige bloeding of maagperforatie heeft of heeft gehad eventueel na eerder NSAID gebruik, als u een maag- of darmzweer of een ontsteking van het maagslijmvlies heeft of heeft gehad, als u ooit een allergische reactie heeft vertoond bij gebruik van acetylsalicylzuur, ibuprofen of andere pijnstillende en ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's), als u een bloedingsneiging vertoont of wordt behandeld met antistollingsmiddelen, als u last heeft van ernstig hartfalen (onvoldoende pompkracht van het hart) en tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

Samenstelling

Samenstelling: Naproxennatrium 220mg per tablet.

Toedieningsvorm

filmomhulde tabletten

Contactinformatie

Contactnaam

Marel BV

Communicatieadres

Archimedesweg 2
2333 CN Leiden
Nederland

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.trekpleister.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Trekpleister Naproxennatrium 220 Mg Filmomhulde Tabletten
Trekpleister logo

back to top