false
Trekpleister Cetirizine 10Mg Hooikoortstabletten
21 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Allergieën
  5. Trekpleister Cetirizine 10Mg Hooikoortstabletten

Trekpleister Cetirizine 10Mg Hooikoortstabletten

21 stuks

Productinformatie

Trekpleister Cetirizine 10Mg Hooikoortstabletten zijn een anti-allergie geneesmiddel. Het werkzame bestanddeel van de tabletten is cetirizine dihydrochloride.

RVG 127803=26981

EAN code: 8719179630537

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Voor verlichting van neus- en oogklachten die verband houden met seizoengebonden en niet seizoensgebonden allergisch rhinitis.

Niet te gebruiken bij

Intolantie bepaald suiker. Voor gebruik arts raadplegen bij nierfuntiesstoorni, moeite met plassen of epilepsie.

Actief bestanddeel

Cetirizine dihydrochloride

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

10mg cetirizine, microkristallijne cellulose, lactosemonohydraat, macrogol 400,
magnesiumstearaat, hypromellose (E464), colloïdaal watervrij silica, titaniumdioxide (E171)

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Allergieën
  5. Trekpleister Cetirizine 10Mg Hooikoortstabletten
Trekpleister logo

back to top