false
Trekpleister APC Tabletten
20 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Trekpleister APC Tabletten

Trekpleister APC Tabletten

20 stuks

Productinformatie

Trekpleister APC Tabletten werken pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Elk tablet bevat 250 mg acetylsalicylzuur, 250 mg paracetamol en 50 mg coffeïne.RVG-UAD 24251

Toepassingsvorm
tabletten

EAN code: 8717333243128, 8717333176990

Functionele Naam
Trekpleister APC 20 tabletten

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Inhoud (Netto)
20 stuks

Registratie Nummer
24251=03451

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Te gebruiken bij koorts en pijn bij griep, verkoudheid en na inenting, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en reumatische pijn.

Dosering
0,5-2 tabletten, afhankelijk leeftijd

Maximale dosering
1-6 tabletten, afhankelijk leeftijd

Leeftijd
vanaf 7 jaar

Gebruiksadvies
in ruime hoeveelheid water uiteen laten vallen, goed omroeren en opdrinken 4 uur tussenpoze aanhouden

Contra-indicatie
Overgevoelig gelijksoortige middelen en bepaalde ontstekingsremmende middelen astma maagpatiënt, maagpijn, lijdt aan maagzweer of maag- en darmbloedingen lever- of nierfunctiestoornis snel last van bloedingen of gebruik bloedeverdunnende middelen.

Gebruik tijdens zwangerschap
Nee

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

"Alcoholgebruik, niet kort voor of na trekken van tanden en kiezen, niet geschikt voor kinderen met verschijnselen waterpokken of griep, mag niet i.c.m. bepaalde andere geneesmiddelen gebruikt worden. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Gebruik niet meer dan 5 tabletten per dag zonder met een arts te overleggen.Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of een leeftijd ouder dan 70 jaar.

Actief bestanddeel

Elke tablet bevat 250mg acetylsalicylzuur, 250mg paracetamol en 50mg coffeïne

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

"Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Pijnstillend, koortsverlagend, ontstekingsremmend.

Te gebruiken bij: koorts en pijn bij griep, verkoudheid en na inenting. Hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en reumatische pijn.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Lees de bijsluiter voor verdere informatie.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Gebruiksbeperkingen

Wanneer mag dit middel niet gebruikt worden?
Als u overgevoelig bent voor paracetamol, coffeïne, acetylsalicylzuur of andere bestandedelen van de tablet; bij overgevoeligheid voor pijnstillers met ook een ontstekingsremmende werking (NSAID's). Als u maagpatiënt bent en na eerder gebruik maagpijn heeft gekregen of als u een maagzweer of maagdarmbloeding heeft. Als uw lever niet goed werkt of uw nieren zeer slecht werken. Als u snel last heeft van bloedingen, lijdt aan een stollingsstoornis of met bloedverdunnende middelen wordt behandeld. Tijdens de laatste 3 maanden van uw zwangerschap.

Samenstelling

Bevat o.a. lactosemonohydraat en gehydrogeneerde ricinusolie.

Toedieningsvorm

Tabletten

Contactinformatie

Contactnaam

Marel BV.

Communicatieadres

Archimedesweg 2, 2333 CN Leiden

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.trekpleister.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Trekpleister APC Tabletten
Trekpleister logo

back to top