false
Trachitol Zuigtabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Luchtwegen & Verkoudheid
  4. Trachitol Zuigtabletten

Trachitol Zuigtabletten

30 stuks

Productinformatie

Geneesmiddel voor oraal gebruik te gebruiken bij beginnende keelpijn.

De zuigtabletten bevatten Lidocaine hydrochloride, een plaatselijk pijnstillende stof. Hierdoor wordt het keelslijmvlies minder gevoelig voor pijn. Propyl-4-hydroxybenzoaat is een bacteriegroei-remmende stof.

RVG-AV 3432

Toepassingsvorm
zuigtablet

EAN code: 4104480785337, 4104480785320

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Beginnende keelpijn.

Dosering
1 zuigtablet

Maximale dosering
8 zuigtabletten per dag

Leeftijd
vanaf 6 jaar

Gebruiksadvies
2 uur tussenpozen aanhouden. Langzaam in de mond oplossen, niet inslikken en niet kauwen

Contra-indicatie
Overgevoelig voor lidocaïne hydrochloride of andere plaatselijk verdovende geneesmiddelen van het amidetype, propyl-4-hydroxybenzoaat.

Gebruik tijdens zwangerschap
Ja

Gebruik tijdens borstvoeding
Ja

Niet te gebruiken bij

Intolerantie bepaalde suikers. Kinderen van 6-11 jaar alleen onder toezicht volwassene gebruiken. Niet langer dan 7 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Kijk in de bijsluiter of dit middel geschikt is voor: zwangerschap/borstvoeding. Kinderen. Niet langer gebruiken dan een week. Voor sommige producten zelfs korter. Kijk hiervoor in de bijsluiter.

Actief bestanddeel

Propyl-4-hydroxybenzoaat, Lidocaïnehydrochloride (als monohydraat)

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u meer dan 5 dagen meer dan 38,5 graden koorts heeft. Als u niet meer kan slikken of erg benauwd bent. Als er ook vlekjes op de huid zijn.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij beginnende keelpijn

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Lees de bijsluiter voor meer informatie.

Doseringrestrictie

Laat de zuigtablet langzaam in de mond oplossen, met een maximum van 1 tablet per 2 uur. Volwassenen tot 8 zuigtabletten per dag en kinderen tot 6 zuigtabletten per dag.

Gebruiksbeperkingen

Gebruik geen Trachitol als u overgevoelig bent voor lidocaïnehydrochloride of andere verdovende geneesmiddelen van het amidetype, voor propyl-4-hydrobenzoaat of één van de hulpstoffen. Bevat o.a. sorbitol. Lees de bijsluiter voor meer informatie. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Toedieningsvorm

zuigtabletten

Contactinformatie

Contactnaam

Salveo Pharma

Communicatieadres

Bogert 15612 LX Eindhoven

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Luchtwegen & Verkoudheid
  4. Trachitol Zuigtabletten
Trekpleister logo
back to top