false
Pantoprazol Tabletten
14 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Spijsvertering
  5. Pantoprazol Tabletten

Pantoprazol Tabletten

14 stuks

Productinformatie

Pantoprazol Tabletten bevatten het werkzame bestanddeel pantoprazol dat de ‘pomp’ die maagzuur produceert blokkeert. Hierdoor verminderen ze de hoeveelheid zuur in je maag.

Dit medicijn wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van refluxsymptomen (bijvoorbeeld brandend maagzuur en zure oprispingen) bij volwassenen.

Je kunt verlichting van je zure reflux en symptomen van brandend maagzuur ervaren na slechts één dag behandeling met dit medicijn, maar dit medicijn is niet bedoeld om onmiddellijke verlichting te brengen. Het kan nodig zijn de tabletten gedurende twee tot drie opeenvolgende dagen in te nemen om de symptomen te verlichten.

Hoe gebruik je Pantoprazol Tabletten?
Neem één tablet per dag. Neem de tablet 1 uur vóór een maaltijd in, zonder te kauwen of te breken, en slik hem met wat water in zijn geheel door.

Overschrijd deze geadviseerde dosis van dagelijks 20 mg pantoprazol niet. Je moet dit medicijn minstens twee tot drie opeenvolgende dagen innemen. Stop met de inname van dit medicijn als je volledig symptoomvrij bent.

Je kan verlichting ervaren van je symptomen van zure oprispingen en brandend maagzuur na ongeveer één dag behandeling met dit medicijn, maar dit medicijn is niet bedoeld om onmiddellijke verlichting te brengen.

Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

EAN code: 8719179828897

Leeftijdsindicatie vanaf
18

Leeftijdsindicatie tot
99

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Product omschrijving
Pantoprazol 20mg bl.14 TRP

Is Medisch Hulpmiddel
Nee

Inhoud (Netto)
14 stuks

Registratie Nummer
106998

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Download de bijsluiter

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

20 mg pantoprazol, kern: maltitol (E965), crospovidon type B, carmellosenatrium, natriumcarbonaat watervrij, calciumstearaat. omhulling: poly(vinylalcohol), talk, titaniumdioxide (E171), macrogol 3350, sojalecithine, ijzeroxidegeel (E172), natriumcarbonaat, watervrij, methacrylzuur-ethylacrylaat-copolymeer (1:1), natriumlaurylsulfaat, polysorbaat 80, triëthylcitraat

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25 °C.

Belangrijk

Doseringrestrictie

één tablet per dag

Gebruiksbeperkingen

* Niet gebruiken bij allergie voor een van de stoffen in dit geneesmiddel.
* Niet gebruiken als u HIV-proteaseremmers zoals atazanavir en nelfinavir gebruikt (voor de behandeling van HIVinfectie).

Toedieningsvorm

tablet

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Spijsvertering
  5. Pantoprazol Tabletten
Trekpleister logo

back to top