false
Panadol 500mg Paracetamol Filmomhulde Tabletten
20 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Panadol 500mg Paracetamol Filmomhulde Tabletten

Panadol 500mg Paracetamol Filmomhulde Tabletten

20 stuks

Productinformatie

Panadol 500mg Paracetamol Filmomhulde Tabletten bij pijn en koorts. Gebruik ze bij hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, spit, zenuwpijn, menstruatiepijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie.

Panadol 500mg Filmomhulde Tabletten (Paracetamol) worden gebruikt bij de behandeling van milde tot matige pijn en/of koorts bij volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. De tabletten zijn makkelijk door te slikken dankzij de vorm en filmomhulling van de tablet. Het actieve bestandsdeel is paracetamol.

De tabletten hebben een verbeterde absorptie: ze worden sneller opgenomen dan normale Paracetamol tabletten. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen.

Panadol (Paracetamol) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

RVG 18550

EAN code: 5054563084910

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, zenuwpijn, menstruatiepijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid en na vaccinatie. vanaf 6 jaar

Niet te gebruiken bij

Allergie voor een van de stoffen. Voor complete lijst zie rubriek 2 van de bijsluiter

Actief bestanddeel

Paracetamol

Raadpleeg je huisarts bij

Lever- of nierstoornissen, Raadpleeg rubriek 2 in de bijsluiter voor de complete lijst

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

bij pijn en bij koorts # Bij pijn en bij koorts bij volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Voor gebruik de bijsluiter lezen.

Doseringrestrictie

Volwassenen: 1 à 2 tabletten per keer, zo nodig iedere 4 tot 6 uur tot een maximum van 6 tabletten per dag. Kinderen boven de 12 jaar: 1 tablet per keer, maximaal 4 tot 6 keer per etmaal. Zie bijsluiter voor dosering kinderen onder 12 jaar.

Gebruiksbeperkingen

Als een doordrukstrip beschadigd of open is, dit geneesmiddel niet gebruiken. Niet gebruiken bij: Overgevoeligheid voor paracetamol of voor één van de andere bestanddelen van de tablet.

Samenstelling

Één tablet bevat 500 mg paracetamol.

Toedieningsvorm

filmomhulde tablet

Contactinformatie

Contactnaam

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare B.V.

Communicatieadres

Van Asch van Wijckstraat 55G, 3811 LP Amersfoort

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Panadol 500mg Paracetamol Filmomhulde Tabletten
Trekpleister logo

back to top