false
Otalgan Oordruppels
12g - Oorpijn
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. Otalgan Oordruppels

Otalgan Oordruppels

12g - Oorpijn

Productinformatie

Otalgan Oordruppels zijn speciaal ontwikkeld voor bij oorpijn. De druppels werken direct na het aanbrengen en zijn pijnstillend en vochtonttrekkend. De druppels zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

De oordruppels bevatten lidocaïnehydrochloride.

Over de Otalgan Oordruppels:
• Werken pijnstillend en vochtonttrekkend
• Direct werkzaam
• Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Hoe gebruik je Otalgan Oordruppels?
Breng 3 tot 5 druppels van dit geneesmiddel in elke gehoorgang aan met tussenpozen van 2 tot 4 uur, tot 6 keer per dag. Het wordt aanbevolen om de oordruppels voor toediening op lichaamstemperatuur te brengen.

Kantel je hoofd zijdelings tijdens het inbrengen van de oordruppels en houd je hoofd daarna nog 2 tot 3 minuten in deze stand.

Niet gebruiken bij een loopoor of trommelvliesperforatie, allergie voor één van de bestanddelen of bij allergische reactie bij gebruik van lokale anesthetica. Bij zwangerschap of borstvoeding contact opnemen met je arts.

EAN code: 8711744007515

Functionele Naam
oordruppels

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
Otalgan oordruppels 12 gr

Inhoud (Netto)
12 g

Registratie Nummer
00334

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Niet te gebruiken bij

Loopoor, trommelvliesperforatie hebben of gehad overgevoeligheid v 1 van de bestanddelen

Download de bijsluiter

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij oorpijn.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Hulpstof: glycerol.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor uitwendig gebruik in het oor.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25⁰C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Houd de fles goed gestolen. Na openen: 12 maanden houdbaar.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Breng om de 2 tot 4 uur, maximaal 6 keer per dag, 3 tot 5 druppels aan in de gehoorgang. Aanbevolen wordt om de oordruppels vóór toediening op te warmen tot lichaamstemperatuur.

Gebruiksbeperkingen

Contra-indicaties: loopoor of een perforatie van het trommelvlies, overgevoeligheid voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten, overgevoelige reactie op andere middelen voor plaatselijke verdoving (lokale anesthetica).

Samenstelling

Samenstelling: Elke gram bevat 5 mg lidocaïnehydrochloride monohydraat. Hulpstof: Glycerol.

Toedieningsvorm

Druppels

Contactinformatie

Contactnaam

SWISS PHARMA GmbH

Communicatieadres

Rheinzabemer Stzasse 8 DE-76761 Rulzheim Duitsland

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. Otalgan Oordruppels
Trekpleister logo

back to top