false
Nurofen Migraine Tabletten
24 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Nurofen Migraine Tabletten

Nurofen Migraine Tabletten

24 stuks

Productinformatie

Nurofen Migraine Tabletten bevatten 400 mg ibuprofen. Deze stof remt de vorming van bepaalde stoffen in je lichaam (prostaglandines geheten), die betrokken zijn bij pijn, koorts en ontstekingsreacties.

Op deze manier vermindert ibuprofen pijn en koorts en remt het ontstekingen.

Nurofen Migraine Tabletten zijn geschikt voor:
• de verlichting van migraine
• volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

Gebruik Nurofen Migraine Tabletten niet wanneer je een maagzweer of maagbloeding hebt (of twee of meer episoden van een maagzweer of maagbloeding heeft doorgemaakt), tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap, als je snel bloedt of als je met antistollingsmiddelen wordt behandeld. Lees voor gebruik de bijsluiter.

RVG-UAD 29737

Toepassingsvorm
tablet

EAN code: 8710552307527

Leeftijdsindicatie vanaf
12

Functionele Naam
Ibuprofen

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
Nurofen Tabletten 24 st. Doos

Inhoud (Netto)
24 stuks

Registratie Nummer
29737

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Ter verlichting van hoofdpijn, reumatische pijn, spierpijn, spit, menstruatiepijn, tand- en kiespijn, pijn en koorts bij griep en verkoudheid en pijn en koorts bij vaccinatie.

Dosering
1 tablet per keer

Maximale dosering
3 tabletten

Leeftijd
vanaf 12 jaar

Gebruiksadvies
met water innemen

Contra-indicatie
Eerdere reactie of overgevoelig bij gebruik acetylsalicylzuur of soortgelijke pijnstillers (NSAID's). Maagdarmbloeding , maagzweer, maagbloeding of-perforatie, lever-, nier- of hartfunctiestoornissen. Laatste 3 maanden zwangerschap.

Gebruik tijdens zwangerschap
Nee

Gebruik tijdens borstvoeding
Ja, korte tijd

Niet te gebruiken bij

Kan vruchtbaarheid beïnvloeden. Niet i.c.m andere geneesmiddelen. Bij 12-18 jaar of koorts niet langer dan 3 dagen gebruiken, bij pijn niet langer dan 5 dagen.

Risicowaarschuwing
Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of bij een leeftijd ouder dan 70 jaar.

Actief bestanddeel

Ibuprofen

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Ter verlichting van migraine.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren in de originele verpakking beneden 25 °C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de ingesloten bijsluiter. Geneesmiddelen buiten bereik en zicht van kinderen houden!

Doseringrestrictie

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet innemen, hierna zonodig 1 tablet iedere 4 - 6 uur innemen. Neem niet meer dan 3 tabletten in per 24 uur.

Gebruiksbeperkingen

Niet te gebruiken door personen die: overgevoelig zijn voor ibuprofen, andere soortgelijke pijnstillers of andere bestanddelen van het product; eerder last hebben gehad van benauwdheid, astma, galbulten of een loopneus na gebruik van acetylsalicylzuur of andere soortgelijke pijnstillers; een bestaande maagdarmbloeding of maagzweer hebben of die al eens eerder een maagzweer gehad hebben; lijden aan ernstig leverfalen, ernstig nierfalen of ernstig hartfalen; een neiging tot bloeding hebben of met antistollingsmiddelen worden behandeld; in de laatste 3 maanden van een zwangerschap zijn.

Samenstelling

Hulpstoffen: Dit product bevat de kleurstoffen E 171 en E172.

Toedieningsvorm

tablet

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser Healthcare B.V.

Communicatieadres

Siriusdreef 14; 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Nurofen Migraine Tabletten
Trekpleister logo

back to top