false
NiQuitin 4mg Minizuigtabletten
60 stuks - Stoppen met roken
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. NiQuitin 4mg Minizuigtabletten

NiQuitin 4mg Minizuigtabletten

60 stuks - Stoppen met roken

Productinformatie

Wil je stoppen met roken en die onverwachte trek in een sigaret tegengaan? Met NiQuitin 4mg Minizuigtabletten stil je snel de verlangen en verdubbel je de kans om te stoppen.

Niquitin verdubbelt je slagingskans!
Word je wel eens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Versla dit verlangen met een NiQuitin Minizuigtablet en verdubbel je kans om te stoppen (versus wilskracht alleen). De zuigtabletten geven drie keer sneller de volledige dosis nicotine af dan nicotine kauwgom om snel je trek in een sigaret te verminderen en ontwenningsverschijnselen te verlichten. Elke sigaret die je niet rookt is een overwinning voor jezelf.

De voordelen van NiQuitin 4mg Minizuigtabletten:
• Vermindert snel de onverwachte trek in een sigaret
• Verlicht afkickverschijnselen
• Verdubbelt de slagingskans om te stoppen met roken¹
• Suikervrij en frisse mintsmaak
• Handig voor onderweg

Stappenplan stoppen met roken
Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin 4mg Minizuigtabletten. Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin 1,5mg Minizuigtabletten. Gebruik niet meer dan 15 minizuigtabletten per dag. Het stappenplan geldt voor volwassenen vanaf 18 jaar en ziet er als volgt uit:

Stap 1: Begin met 8 tot 12 minizuigtabletten per dag, voor een periode van maximaal 6 weken.
Stap 2: Verminder het aantal minizuigtabletten, afhankelijk van je behoefte om te roken.
Stap 3: Zodra je 1-2 minizuigtablet(ten) per dag neemt, kun je stoppen met het gebruik.

Begin vandaag nog met je nieuwe rookvrije leven!
Hoe vastbesloten je ook bent om te stoppen, kan het soms ontzettend moeilijk zijn om die ene sigaret te weerstaan. Ook is de kans groot dat je te maken krijgt met ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, slapeloosheid en nervositeit. NiQuitin helpt hierbij door de ontwenningsverschijnselen te verlichten en het verlangen naar een sigaret te verminderen. Het succesvolle Niquitin assortiment bestaat uit twee varianten voor elke type roker:

• NiQuitin Transparante Pleisters - Verminderen 24 uur lang je behoefte aan een sigaret.
• NiQuitin Minizuigtabletten - Gaan de onverwachte trek in een sigaret tegen. De tabletten zijn suikervrij en hebben een intens frisse mintsmaak.

Combineren kan!

Disclaimer: NiQuitin Minizuigtablet bevat nicotine. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers. Jongeren (12 tm 17 jaar) dienen NiQuitin Minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

¹versus placebo.

KAG nummer 24-09-17-1328

EAN code: 8710537043792, 5701007026684

Leeftijdsindicatie vanaf
12

Functionele Naam
Anti-rook geneesmiddel

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Volledige Omschrijving
NiQuitin minimint zuigtab 4mg 60st

Registratie Nummer
35061

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
1 tablet per keer

Maximale dosering
15 tabletten

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
zuigtablet door mond verplaatsen tot volledig opgelost (10 minuten) niet op kauwen of in geheel doorslikken

Contra-indicatie
Niet roker of jonger dan 12 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Hart of vaatklachten, allergische reacties, suikerziekte. Niet langer dan 9 maanden gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 tot 9 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor gebruik. Niet tegelijk drinken of eten. Niet kauwen of doorslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Actief bestanddeel

4 mg nicotine (als nicotineresinaat)

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Hulpmiddel bij het stoppen met roken# NiQuitin Minizuigtablet wordt gebruikt om mensen te helpen bij het stoppen met roken.

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: mannitol (E421), natriumalginaat, xanthaan gum, kaliumbicarbonaat, calcium polycarbophil, natriumcarbonaat anhydraat, kalium acesulfaam, magnesiumstearaat, sucralose en smaakstof.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

1. veiligheidssluiting ontgrendelen.
2. de deksel openen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren: Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven 30°C.
In de originele verpakking bewaren ter bescherming tegen vocht.
Na opening van het doosje nog 3 maanden houdbaar.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor volledige instructies zorgvuldig de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Gebruiksaanwijzing: Voor oraal gebruik. Eén NiQuitin Minizuigtablet in de mond nemen en volledig laten oplossen. Niet meer dan 15 zuigtabletten per dag gebruiken.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken: - als u allergische bent voor één van de vermelde bestanddelen. - als u jonger dan 12 jaar of een niet-roker bent.
Raadpleeg een arts of apotheker: - als u hartklachten heeft of onlangs heeft gehad. - als u lijdt aan een ernstige lever- of nieraandoening, ongecontroleerde verhoogde werking van de schildklier of feochromocytoom, een maagzweer of andere aandoening van maag of keel. - voordat u dit geneesmiddel gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Samenstelling

Hulpstoffen: mannitol (E421), natriumalginaat, xanthaan gum, kaliumbicarbonaat, calcium polycarbophil, natriumcarbonaat anhydraat, kalium acesulfaam, magnesiumstearaat, sucralose en smaakstof.

Toedieningsvorm

Zuigtablet

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Licentiehouder

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. NiQuitin 4mg Minizuigtabletten
Trekpleister logo

back to top