false
Gaviscon Duo Kauwtabletten
48 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Spijsvertering
  5. Gaviscon Duo Kauwtabletten

Gaviscon Duo Kauwtabletten

48 stuks

Productinformatie

Gaviscon Duo Kauwtabletten neutraliseren overmatig maagzuur, waardoor de pijn en het ongemak afneemt. De tabletten vormen bovendien een beschermend laagje over je maaginhoud, waardoor het branderige gevoel in de borststreek verlicht.

Gaviscon Duo Kauwtabletten hebben een dubbele werking door de combinatie van twee antacida, oftewel maagzuur-neutraliserende middelen, namelijk de carbonaten calciumcarbonaat en natriumbicarbonaat en een alginaat.

RVG-AV 10636

EAN code: 8710552285733

Functionele Naam
Maagzuurremmer

Specificatie van de inhoud
48 kauwtabletten

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
Gaviscon Kauwtabletten Duo 48 st. Doos

Inhoud (Netto)
48 stuks

Registratie Nummer
106364

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Maagzuur

Niet te gebruiken bij

Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de werkzame stoffen.

Actief bestanddeel

carbonaten calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat

Download de bijsluiter

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Gaviscon Duo kauwtabletten zijn werkzaam bij brandend maagzuur en zure oprispingen.

Wettelijke benaming

Duo kauwtabletten

Ingrediëntendeclaratie

Bevat aspartaam (E951) als zoetstof, dat een bron van fenylalanine is. Bevat karmozijnrood (E122).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 tot 4 tabletten na de maaltijden en voor het slapengaan, of volgens de instructies van uw arts, tot maximaal 4 keer per dag. Kinderen jonger dan 12 jaar: uitsluitend gebruiken volgens medisch advies. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Voor oraal gebuik. Goed kauwen voor slikken. Voor gebruik de bijsluiter lezen.

Bereidingsinstructies

Bevat karmozijnrood (E122). Neem contact op met uw arts als u na 7 dagen nog steeds klachten heeft. Bevat natrium en calcium. Overleg voor gebruik met uw arts wanneer u een zoutarm en/of calciumarm dieet volgt.

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 30°C. Bewaar in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Bevat aspartaam (E951) als zoetstof, dat een bron van fenylalanine is. Mensen met fenylketonurie dienen hier rekening mee te houden. Voor gebruik de bijsluiter lezen.

Doseringrestrictie

Dosering en wijze van gebruik: na de maaltijden en voor het slapengaan, of volgens de instructies van uw arts, tot maximaal 4 keer
per dag. Kinderen jonger dan 12 jaar: uitsluitend gebruiken volgens medisch advies. Voor oraal gebuik. Goed kauwen voor slikken

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Neem contact op met uw arts als u na 7 dagen nog steeds klachten heeft. Overleg voor gebruik met uw arts wanneer u een zoutarm en/of calciumarm dieet volgt. Hoog in natrium - zie bijsluiter voor meer informatie

Samenstelling

Bevat aspartaam (E951) als zoetstof, dat een bron van fenylalanine is. Bevat karmozijnrood (E122).

Toedieningsvorm

kauwtablet

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser Healthcare B.V.

Communicatieadres

Siriusdreef 14 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Spijsvertering
  5. Gaviscon Duo Kauwtabletten
Trekpleister logo

back to top