false
Formule W Wrattentinctuur
6ml
  1. Home
  2. Voetverzorging
  3. Wratten
  4. Formule W Wrattentinctuur

Formule W Wrattentinctuur

6ml

Productinformatie

Formule W tinctuur is al decennia lang een vertrouwd en effectief geneesmiddel bij wratten. Formule W tinctuur is alleen geschikt voor gebruik op gewone wratten en voetwratten.

Een gewone wrat is een harde, eeltachtige vergroeiing van de opperhuid in de vorm van een “bloemkoolvormig” (klein) knobbeltje. Meestal tref je ze aan op handen en voeten. Voetwratten zijn hetzelfde als normale wratten, maar treft u enkel aan op de voetzool.

RVG-UAD 5537

Toepassingsvorm
tinctuur

EAN code: 8714319975493

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Behandeling van wratten en likdoorns.

Dosering
1 keer aanbrengen

Maximale dosering
1 keer aanbrengen

Leeftijd
vanaf 4 jaar

Gebruiksadvies
1 druppel tegelijk, tot hele wrat of likdoorn bedekt, omliggende huid beschermen. 6-7 dagen achtereen behandeling herhalen

Contra-indicatie
Niet toepassen op moedervlekken, wijnvlekken of andere, vreemd uitziende wratten waar haar op groeit of wratten die een vreemde kleur hebben of een rode rand. Wratten in het gezicht, op de geslachtsdelen of slijmvliezen zoals de ogen, neus of mond. Beschadigde rode, geïrriteerde of geïnfecteerde huid.

Gebruik tijdens zwangerschap
Ja, korte tijd

Gebruik tijdens borstvoeding
Ja

Niet te gebruiken bij

Niet op gezicht gebruiken. Slechte bloedcirculatie, suikerziekte, sterk verminderde lever- of nierfunctie. Niet bij open vuur gebruiken. Voorzichtig bij kinderen jonger dan 4 jaar. Niet i.c.m andere op dezelfde plaats toe te passen geneesmiddelen. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij veel wratten. Niet gebruiken bij kinderen onder de 4 jaar zonder eerst te overleggen met een arts. Niet gebruiken bij wratten in het genitale gebied. Voor u het middel aanbrengt, moet u de gezonde huid rondom de wrat beschermen, bijvoorbeeld met vaseline. Niet gebruiken op moedervlekken, wijnvlekken, donker gekleurde wratten of behaarde wratten. Niet gebruiken bij wratten op het gezicht. Bij morsen op de gezonde huid, dit gelijk afvegen en afspoelen met water en zeep.

Actief bestanddeel

Salycilzuur

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als uw afweersysteem niet goed werkt. Bij wratten aan de geslachtsorganen of de anus. Bij wratten die veranderen van grootte en kleur, of die gaan bloeden of jeuken. Als zelfbehandeling gedurende 3 maanden niet geholpen heeft. Als u diabetes heeft of een gestoorde bloedsomloop en wratten op uw voet wilt behandelen. Bij wratten op romp of op een ontsierende plaats, zoals het gezicht. Als u medicijnen gebruikt die de afweer onderdrukken. Als u een ouderdomswrat heeft waar u vanaf wilt. Zelfzorgmiddelen helpen dan niet goed.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten bereik van kinderen houden. Niet bewaren boven 25°C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Voor gebruik de ingesloten bijsluiter lezen.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken op: Moedervlekken, wijnvlekken, op donker gekleurder of vreemd uitziende wratten, op wratten rond de geslachtsorganen of wratten op het slijmvlies. Niet gebruiken op rode of geïnfecteerde huid of bij overgevoeligheid voor salcylaat of hulpstoffen. Niet bij open vuur gebruiken.

Contactinformatie

Contactnaam

Remark Groep B.V.

Communicatieadres

Industrieweg 24, 7949 AK Rogat, NL

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Voetverzorging
  3. Wratten
  4. Formule W Wrattentinctuur
Trekpleister logo
back to top