false
Corsodyl Mondspoeling
300ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. Corsodyl Mondspoeling

Corsodyl Mondspoeling

300ml

Productinformatie

Corsodyl Mondspoeling is een kortdurende behandeling die is bewezen om de symptomen van gingivitis (ontstoken, gezwollen, bloedend en rood tandvlees) te behandelen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

De mondspoeling bevat 0,2% van het actieve ingrediënt chloorhexidine digluconaat. Dit doodt de tandplakbacteriën die ervoor zorgen dat het tandvlees geïrriteerd kan raken, wat kan leiden tot gingivitis.

Waarvoor gebruik je Corsodyl Mondspoeling?
Corsodyl mondspoeling wordt gebruikt:
• Ter voorkoming van infecties na tandheelkundige en mondchirurgische ingrepen
• Voor algemene mondhygiëne wanneer je tanden door enige handicap niet kunnen worden gepoetst
• Voor kortdurende toepassing bij tandvleesontsteking

Werkzame bestanddelen
Corsodyl mondspoeling voor oromucosaal gebruik 2 mg/ml. Corsodyl mondspoeling bevat 0,2% m/v ( = 2 mg/ml) chloorhexidine digluconaat als werkzaam bestanddeel.

De overige bestanddelen zijn: optamint 291616 smaakstof, polyoxyl hydrogenated castor oil ( = PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie), glycerol, sorbitol en gezuiverd water.

Hoe gebruik je Corsodyl Mondspoeling?
Spoel tweemaal per dag gedurende één minuut zorgvuldig je mond met een tot de streep gevulde dop onverdunde Corsodyl mondspoeling. Niet doorslikken.

Je tanden mogen niet direct na het spoelen worden gepoetst. Doe dit vóór het spoelen of op een ander tijdstip van de dag. Corsodyl mondspoeling wordt onverdund gebruikt.

Corsodyl is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bewaren beneden 25 °C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

RVG 26625//09822

EAN code: 5054563043665

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Ter voorkoming van infecties na tandheelkundige en mondchirurgische ingrepen. Voor kortdurende toepassing bij tandvleesontsteking.

Niet te gebruiken bij

Je bent allergisch voor een van de stoffen in dit geneesmiddel

Actief bestanddeel

CHLOORHEXIDINEDIGLUCONAAT

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. Corsodyl Mondspoeling
Trekpleister logo

back to top