false
Aspirine C 400mg Bruistabletten
10 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Koorts
  5. Aspirine C 400mg Bruistabletten

Aspirine C 400mg Bruistabletten

10 stuks

Productinformatie

Aspirine werkt pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Speciaal voor griep en verkoudheid zijn er Aspirine C 400 mg Bruistabletten met een hoge dosis vitamine C.

Aspirine bevat acetylsalicylzuur en behoort tot de pijnstillergroep NSAID’s (Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs). Bij niet-bacteriële infecties is een NSAID zoals acetylsalicylzuur bijzonder geschikt vanwege de ontstekingsremmende en koortsverlagende werking.

Aspirine kan worden gebruikt bij bijvoorbeeld klachten door griep en/of koorts of verkoudheid, rugpijn, gewrichtspijn, nek- of schouderpijn en kiespijn, hoofdpijn en spierpijn.

Over Aspirine C 400mg Bruistabletten:
• Handige bruistabletten
• Met frisse citroensmaak
• Pijnstiller met vitamine C

RVG-UAD 6303

Toepassingsvorm
bruistablet

EAN code: 8713091000003, 8720000003024

Functionele Naam
Pijnstiller

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Product omschrijving
Aspirine-C 10 bruistabletten

Inhoud (Netto)
10 stuks

Registratie Nummer
06303

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Ter verlichting van hoofdpijn, reumatische pijn, spierpijn, spit, menstruatiepijn, tand- en kiespijn, pijn en koorts bij griep en verkoudheid en pijn en koorts bij vaccinatie.

Dosering
1-2 tabletten per keer, afhankelijk leeftijd

Maximale dosering
4-10 tabletten per dag

Leeftijd
vanaf 12 jaar

Gebruiksadvies
na de maaltijd,oplossen in glas water en opdrinken 4 uur tussenpozen aanhouden

Contra-indicatie
Overgevoelig voor salicylzuurverbindingen of astma na gebruik andere NSAID's. Lever-, nier- en hartfunctiestoornissen een bloedziekte of actieve bloeding. Gebruik methotrexaat en bloedstollingsremmende middelen. Natriumbeperkt dieet, vorming nierstenen.Laatste 3 mnd zwangerschap.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts, gebruik eerste 6 maanden

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

Griep en waterpokken. Niet i.c.m. alcohol.Niet langer dan 5 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen met waterpokken of griep. Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of een leeftijd ouder dan 70 jaar.

Actief bestanddeel

Bevat 400 mg acetylsalicylzuur (acetosal) en 240 mg ascorbinezuur (vitamine C) per tablet.

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren. Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

# Toepassing: Bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn, reumatische pijn.

Ingrediëntendeclaratie

Bevat o.a. natrium; lees de bijsluiter voor verdere informatie.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor gebruik de bijsluiter lezen; Bevat o.a. natrium; lees de bijsluiter voor verdere informatie.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Voor gebruik de bijsluiter lezen. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Wijze van gebruik: De bruistablet(ten) oplossen in een glas water en de oplossing opdrinken na een maaltijd.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken als u: allergisch (overgevoelig) bent voor acetylsalicylzuur of andere salicylzuurverbindingen of voor één van de andere bestanddelen van het product; astma hebt gehad, veroorzaakt door salicylaten of pijnstillende, koortsverlagende en ontstekingsremmende pijnstillers, NSAID's genaamd; in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent; lijdt aan een maag-darmzweer; lijdt aan ernstig nier-, lever- of hartfalen; meer dan 15 mg methotrexaat per week gebruikt; een verhoogde bloedingsneiging hebt; hoge doseringen (meer dan 6 tabletten per dag) acetylsalicylzuur tegelijk met bloedverdunnende middelen gaat gebruiken; een zoutarm dieet volgt; neiging heeft tot vorming van stenen in de urinewegen

Samenstelling

Samenstelling: per bruistablet 400 mg acetylsalicylzuur en 240 mg vitamine C.

Type Bestand

IFU

Locatie Bestand

http://zelfzorg.nl/aspirine-c

Toedieningsvorm

bruistablet

Contactinformatie

Contactnaam

Bayer B.V.

Communicatieadres

Mijdrecht

Contact type

Licentiehouder

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Koorts
  5. Aspirine C 400mg Bruistabletten
Trekpleister logo

back to top