background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Vanish Oxi Action Gold Vlekverwijderaar Spray 500ml 4517794 4517794 Vanish /medias/prd-front-4517794-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTE5ODJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoZjcvaDZjLzI2NTU4NjQ5MzM1ODM4L3ByZC1mcm9udC00NTE3Nzk0LTFfNjAweDYwMHxmNGRmNDMxZTlkNmM3ZWRlN2I1NmRlZDc0NGU2NjMyOGJlMjAzMjc3NDUxMGYxY2I3MDIzNjA4YTI1N2U4ZWM2 7.59 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Vanish Oxi Action Gold Vlekverwijderaar Spray

500ml

Prijs per liter
€ 15,18

7
.
59

Prijs per liter € 15,18

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

Vanish Oxi Action Gold Vlekverwijderaar Spray verwijdert de hardnekkigste vlekken uit je kleding en ander textiel. De spray verwijdert vlekken, zoals sojasaus, chocolade, rood fruit en babyvoeding.

Vanish Oxi Action is speciaal ontwikkeld voor witte en gekleurde kleding en geeft al na 30 seconden zichtbaar resultaat.

De voordelen van Vanish Oxi Action Gold Vlekverwijderaar Spray:
• Verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken uit je kleding
• Geschikt voor witte en gekleurde kleding
• Voor de voorbehandeling van kleding en ander textiel
• Verbazingwekkende resultaten vanaf het eerste gebruik

Hoe gebruik jeVanish Oxi Action Gold Vlekverwijderaar Spray?
1. Spray op de vlek en wrijf indien nodig in.
2. Spray rechtsreek op hardnekkige vlekken. Behandel de vlek zo snel mogelijk voor het beste resultaat en behandel beide kanten van de stof. Laat het maximaal 5 minuten inwerken.
3. Stop je kleding in de was.

EAN code:3059942032751

Functionele Naam
Vlekverwijderaar

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen

H-zinnen
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.

Volledige Omschrijving
Vanish Vanish Gold Vlekverwijderaar 500 milliliter

Inhoud (Netto)
500 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingredienten: Bevat 5% tot 15% Anionogene oppervlakteactieve stoffen, Niet ionogene oppervlakteactieve stoffen-en zuurstofbleekmiddel. Minder dan 5%: Parfum. www.rbeuroinfo.com

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: Bevat: 5% tot 15% Anionogene oppervlakteactieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen en zuurstofbleekmiddel. Minder dan 5%: Parfum.

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruiksaanwijzing: Draaien om te openen. Behandelen. Wassen. Behandel zo snel mogelijk de vlekken aan beide zijden voor de beste resultaten. GEBRUIKSADVIES: Volg altijd de wasinstructies op het kledingstuk of wasetiket. Spray op de vlekken, wrijf voorzichtig, laat het max 5 minuten inwerken, vervolgens wassen zoals gebruikelijk. Veilig op gekleurde en witte was indien de wasinstructies op het kledingstuk of wasetiket worden gevolgd. Test de kleurechtheid van de stof door op een onopvallend gedeelte van het kledingstuk een beetje product aan te brengen. Uitspoelen en laten drogen. Niet gebruiken op wol, zijde, suede of leer. Niet gebruiken op kledingstukken waarvoor chemische reiniging wordt aanbevolen of op behandelde of gecoate oppervlakken (hout, metaal, enz.) Spray het product niet op kledingstukken met metalen sluitingen (knopen, ritsen) en/of vuurbestendige afwerkingen. Niet voor gebruik op kledingstukken die alleen chemisch mogen worden gereinigd. Stel voorbehandelde kledingstukken niet bloot aan warmtebronnen of direct zonlicht voordat ze grondig gewassen of gespoeld zijn. Het behandelde kledingstuk niet laten drogen (max. 5min).

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp.

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Reviews

Reviews