background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Vanish Oxi Action Colour Poeder Vlekverwijderaar 2700g 5700983 5700983 Vanish /medias/prd-front-5700983-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NDIxNjV8aW1hZ2UvanBlZ3xoZGQvaDJiLzE3MDc3MzE0NDUzNTM0L3ByZC1mcm9udC01NzAwOTgzLTFfNjAweDYwMHxhODE5Mzg5MjZlZmM2ODQ0YTViYjg4MjhjZWY5MTgxNjg0NmNlZDU1YTJiMzc5ZWY4ZjI1MjcxNjczMjk1NWVh 25.99 EUR Kruidvat https://schema.org/LimitedAvailability

Vanish Oxi Action Colour Poeder Vlekverwijderaar

2700g

Prijs per kg
€ 9,63

25
.
99

Prijs per kg € 9,63

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

Vanish Oxi Action Colour Poeder Vlekverwijderaar maakt korte metten met vlekken in je dagelijkse kleding waarvan je dacht dat ze niet meer zouden verdwijnen.

De voordelen van Vanish Oxi Action Colour Poeder Vlekverwijderaar:
• Verbazingwekkend vanaf de eerste was
• Zelfs in koud water
• Vlekverwijderaar zonder bleek
• Ideaal voor je dagelijkse kleding*, witte en gekleurde was

* Dagelijkse stoffen zoals katoen en polyester.

Over Vanish
Bij Vanish zijn ze experts in vlekverwijdering, in wit maken en in het onderhoud van kleding en tapijten. Of je nu vaalwit wilt ophelderen, ingedrongen geurtjes wilt aanpakken of hardnekkige vlekken wilt verwijderen, bij Vanish vind je altijd de juiste oplossing voor je was. De krachtige formule van Vanish Oxi Action verwijdert vlekken en geurtjes en voorkomt kleuroverdracht.

EAN code:8720065008163,8720065006947

Functionele Naam
Vlekverwijderaar

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P234: Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen P301+P312: NA INSLIKKEN: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen

H-zinnen
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.

Volledige Omschrijving
Vanish Wasbooster Poeder 2700gram

Inhoud (Netto)
2700 g

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Samenstelling: > 30%: Zuurstofbleekmiddelen ; < 5%: Anionogene oppervlakteactieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, Zeolieten, Enzymen, Parfum.

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSADVIES: Volg altijd de wasinstructies op het label van het kledingstuk of de stof. Test op een verborgen gedeelte van de stof om de kleurvastheid te controleren. Spoel en laat drogen. Zorg er bij het weken voor dat het poeder volledig in het water is opgelost voordat u het kledingstuk erin legt en roer af en toe. Voor de beste resultaten moet de procedure mogelijk worden herhaald. Niet gebruiken op kledingstukken die chemisch gereinigd moeten worden. Niet gebruiken op kledingstukken of tapijten van wol, zijde of leder. Niet gebruiken op afgewerkte of gelakte oppervlakken - bv. hout, metalen enz. Stoffen met metalen bevestigingsmiddelen of met vlambestendige afwerking niet laten weken. Voorbehandelde kledingstukken niet blootstellen aan rechtstreekse warmte of zonlicht alvorens te wassen. Laat het product niet opdrogen op kledingstukken (maximum 5 minuten contacttijd). Verontreinig het poeder in de doos niet door er andere producten aan toe te voegen. Eenmaal gemengd, de oplossing niet in een afgesloten container achterlaten. De oplossing kan zuurstof blijven afgeven wat ertoe kan leiden dat de druk stijgt en de container begint te lekken. Bevat Sodium Carbonate Peroxide. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
VOORBEHANDELEN: Schep 10g poeder en voeg water (MAX 40℃) toe tot het poeder volledig bedekt is. Roer gedurende 30s. Breng het mengsel aan op de vlek. Indien nodig, wrijf de vlek in gedurende maximaal 5 minuten. Na het behandelen, wassen zoals gewoonlijk. Maak het schepje schoon en droog het alvorens het terug in de doos te leggen. WEKEN: Voeg één schepje toe aan 4L water (MAX 40℃) (1 schepje = 60g). Voor het beste resultaat op vlekken, wrijven alvorens af te spoelen. Na het weken (6h MAX), wassen zoals gewoonlijk of grondig spoelen. WASSEN: Voeg toe aan uw wasmiddel in het wasmiddelvak: Voor hardnekkige en ingedroogde vlekken x1 schepje. Voor normale vlekken x½ schepje.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Sluit het deksel na elk gebruik en bewaar in een koude, droge ruimte. Stel het product niet bloot aan direct zonlicht. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Reviews

Reviews