false
Trekpleister Vroege Zwangerschapstest
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Zwangerschap
  4. Zwangerschapstest & Ovulatietest
  5. Trekpleister Vroege Zwangerschapstest

Trekpleister Vroege Zwangerschapstest

Productinformatie

De Trekpleister Vroege Zwangerschapstest geeft je al vroeg zekerheid over je zwangerschap. Je kunt de test al uitvoeren vanaf 4 dagen voorafgaand aan de menstruatie. De test is 99% betrouwbaar vanaf de verwachte 1e menstruatiedag.

Hoe gebruik je de Trekpleister Vroege Zwangerschapstest?• Lees de instructies volledig door en zorg dat je een horloge, een klok of een stopwatch bij de hand hebt.
• Controleer de uiterste gebruiksdatum op het doosje. Gebruik geen teststick waarvan de uiterste gebruiksdatum al verlopen is.
• Na 2 minuten kun je het resultaat aflezen.
• Als er een blauw streepje in het controlevenster wordt weergegeven, is de test geslaagd. Wanneer er een minteken (-) verschijnt in het resultaatvenster, is het resultaat negatief. Wanneer een plusteken (+) wordt weergegeven in het resultaatvenster, is het resultaat positief.
• Na 10 minuten kun je het resultaat NIET meer juist aflezen.

Vroegtijdig testen
Trekpleister beveelt aan om de test uit te voeren zodra je menstruatie te laat is. Bij een vroege zwangerschap neemt het zwangerschapshormoon tijdens de eerste dagen echter snel toe. De Trekpleister Vroege Zwangerschapstest kan worden gebruikt om een test uit te voeren vanaf 4 dagen vóór je normale menstruatiedatum. Bij klinische testen van diverse vroege zwangerschappen gaf de Trekpleister zwangerschapstest vroeg de volgende resultaten: 4 dagen voor de verwachte menstruatie werd bij 53% van de vrouwen zwangerschap vastgesteld, 3 dagen voor de menstruatie werd bij 74% zwangerschap vastgesteld, 2 dagen voor de menstruatie bij 84% en 1 dag voor de menstruatie zelfs bij 87%.

Als je vroegtijdig test en het resultaat 'Niet zwanger' krijgt, is het mogelijk dat de hoeveelheid zwangerschapshormoon niet hoog genoeg is om te worden gedetecteerd. Test opnieuw wanneer de menstruatie te laat is.

EAN code: 8717333478421, 8717333312732, 8717333022136

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Zwangerschap
  4. Zwangerschapstest & Ovulatietest
  5. Trekpleister Vroege Zwangerschapstest
Trekpleister logo

back to top