background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Trekpleister Anti-Mug Stekker 4108714 4108714 Trekpleister /medias/sys_master/prd-images/h72/hed/28550214582302/prd-front-4108714-1_600x600/prd-front-4108714-1-600x600.jpg 5.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Trekpleister Anti-Mug Stekker

5
.
99

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

De Trekpleister Anti-Mug Stekker beschermt op zeer effectieve wijze tegen overlast van muggen in woonruimtes. Gebruik deTrekpleister Anti-Mug Stekker veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

De Trekpleister Anti-Mug Stekker zorgt ervoor dat de muggen niet meer kunnen steken. Zelfs met geopende ramen komen muggen niet meer binnen omdat de actieve stof een zeer sterk afwerende werking heeft. De stekker werkt gedurende 36 dagen op basis van 10 uur gebruik gedurende de nacht. Voor een effectief gebruik wordt aanbevolen de stekker 2 uur voor het slapengaan aan te zetten door middel van de aan/uit knop. Overdag uitzetten. De stekker is niet geschikt voor ruimtes met airconditioning of veel beluchting.

Hoe gebruik je de Trekpleister Anti-Mug Stekker?
Controleer of de juiste voltage (230 V) aanwezig is. Verwijder de dop van het flesje en plaats het flesje in de stekker en draai deze tot hij vast zit. Plaats de stekker met flesje in het stopcontact en zet de stekker aan d.m.v. het aan/uit knopje. Draai zo nodig de stekker zodat het flesje verticaal staat. Het duurt 2 uur voordat het middel afdoende werkt. Na 10 uur de muggenstekker weer uitzetten. Muggen zijn vooral ’s avonds en ’s nachts actief. Een flesje is voldoende voor een ruimte van ca. 30 m3 en biedt bescherming tegen muggen- steken gedurende ca. 36 dagen voor een 30 ml flesje. Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar. Product buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren.

Belangrijk:
Rondom de stekker altijd 50 centimeter vrijhouden en als afstand tot het plafond minimaal 1 meter aanhouden. Het flesje te allen tijde rechtop gebruiken en rechtop bewaren. Wanneer de stekker voor langere tijd niet gebruikt wordt, verdient het aanbeveling het flesje te voorzien van de afsluitdop en in het donker te bewaren.

Werkzame stof:
Prallethrin (6.4 g/L (0.87% ww))

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van muggen in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een arts raadplegen (die eventueel contact kan opnemen met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC)). GEEN braken opwekken. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking of het etiket meenemen. Achter slot bewaren. Voorkom lozing in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Niet gebruiken in kleine ruimten. Niet gebruiken in keukens of ruimten waar voedsel wordt bereid en ander opslagruimten, om besmetting van voeding te voorkomen. Raak de stekker niet aan tijdens gebruik. Raak ook de lont niet aan. Dek de stekker niet af. Was de handen na hanteren van het product. Breng de verdamper niet in contact met stoffen, papier of brandbare materialen. De stekker mag alleen gebruikt worden in combinatie met een anti-mug stekker navulflacon van Trekpleister. Gebruik in combinatie met andere stoffen kan tot brand of vrijkomen van giftige stoffen leiden.

Let op:
Het flesje rechtop houden en voorzichtig openen omdat de dop vloeistof kan bevatten. Nooit op houten, gelakte of plastic onderwerpen plaatsen. Gemorste vloeistof altijd direct weghalen omdat deze materialen kan aantasten. Afval niet in de gootsteen werpen.

Gevarenaanduidingen:
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken.

Toelatingsnummer:
14680N

EAN code:8719179176639

Functionele Naam
Anti-mug stekker

Specificatie van de inhoud
1 stekker, 1 flacon met vloeistof (30 ml)

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
3082

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen P273: Voorkom lozing in het milieu P301: NA INSLIKKEN: P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P331: GEEN braken opwekken P391: Gelekte/ gemorste stof opruimen P405: Achter slot P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-zinnen
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Trekpleister anti-mug stekker 1 st.

Inhoud (Netto)
1 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Aard van het preparaat: verdampingsmiddel. Werkzame stof: Prallethrin (6,4g/L (0,87% w/w)). Overige stoffen: Koolwaterstoffen, C12-C16, iso-alkanen, cyclische, < 2% aromaten; Koolwaterstoffen, C11-C13, iso-alkanen, < 2% aromaten

Richtlijnen

BIOCIDE_REGULATION SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Trekpleister Anti-mug stekker beschermt op zeer effectieve wijze tegen overlast van muggen in woonruimtes. De stekker zorgt ervoor dat de muggen niet meer kunnen steken. Zelfs met geopende ramen komen muggen niet meer binnen omdat de actieve stof ook een zeer sterk afwerende werking heeft. De stekker werkt gedurende 36 dagen op basis van
10 uur gebruik gedurende de nacht. Voor een effectief gebruik wordt aanbevolen de stekker 2 uur voor het slapengaan aan te zetten door middel van de aan/uit knop. Overdag uitzetten. De stekker is niet geschikt voor ruimtes met airconditioning of veel beluchting. A. Wettelijk gebruiksvoorschrift: toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van muggen in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik. B. Gebruiksaanwijzing: • Controleer of de juiste voltage (230 V) aanwezig is. • Verwijder de dop van het flesje en plaats het flesje in de stekker en draai deze tot hij vast zit. • Plaats de stekker met flesje in het stopcontact en zet de stekker aan d.m.v. het aan-uit knopje. • Draai zo nodig de stekker zodat het flesje verticaal staat. • Het duurt 2 uur voordat het middel afdoende werkt. • Na 10 uur de muggenstekker weer uitzetten. • Muggen zijn vooral ’s avonds en ’s nachts actief. • Een flesje is voldoende voor een ruimte van ca. 30 m³ en biedt bescherming tegen muggensteken gedurende ca. 36 dagen voor een 30 ml flesje. • Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar. • Product buiten bereik van kinderen houden. • Verwijderd houden van eet- en drinkwaren. Niet gebruiken in kleine ruimten. Niet gebruiken in keukens of ruimten waar voedsel wordt bereid en ander opslagruimten, om besmetting van voeding te voorkomen. Raak de stekker niet aan tijdens gebruik. Raak ook de lont niet aan. Dek de stekker niet af. Was de handen na hanteren van het product. Breng de verdamper niet in contact met stoffen, papier of brandbare materialen. De stekker mag alleen gebruikt worden in combinatie met de Trekpleister Anti-mug stekker Navulflacon. Gebruik in combinatie met andere stoffen kan tot brand of vrijkomen van giftige stoffen leiden. LET OP: het flesje rechtop houden en voorzichtig openen omdat de dop vloeistof kan bevatten. Nooit op houten, gelakte of plastic onderwerpen plaatsen. Gemorste vloeistof altijd direct weghalen omdat deze materialen kan aantasten. Afval niet in de gootsteen werpen. Belangrijk: rondom de stekker altijd 50 cm vrijhouden en als afstand tot het plafond minimaal 1 meter aanhouden. Gevaren aanduidingen: kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken. Voorzorgsmaatregelen: buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een arts raadplegen (die eventueel contact kan opnemen met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC)). GEEN braken opwekken. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking of het etiket meenemen. Voorkom lozing in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Het flesje te allen tijden rechtop gebruiken en rechtop bewaren. wanneer de stekker voor langere tijd niet gebruikt wordt, verdient het aanbeveling flesje te voorzien van de afsluitdop en in het donker te bewaren. Achter slot bewaren.

Contactinformatie

Contact type

Consumentenservice

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Reviews

Reviews