false
Trekpleister Anti-Insecten Spray Tegen Vliegende Insecten
300ml
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Trekpleister Anti-Insecten Spray Tegen Vliegende Insecten

Trekpleister Anti-Insecten Spray Tegen Vliegende Insecten

300ml

Productinformatie

Trekpleister Anti-Insecten Spray Tegen Vliegende Insecten is bestemd voor de ruimte waar de insecten zich bevinden. Gebruik de Trekpleister Anti-Insecten Spray veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Hoe gebruik je de Trekpleister Anti-Insecten Spray Tegen Vliegende Insecten?
De spray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. Deuren en ramen van het te behandelen vertrek sluiten. Voedingswaren, keukengerei, aquaria en vogelkooien goed afdekken, aquariapompen uitschakelen. Vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de richting van de 4 bovenhoeken spuiten. In totaal niet langer dan een seconde per 10 kubieke meter inhoud van de ruimte. Minstens 50 cm afstand houden van de wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden, daarna grondig luchten. Niet toepassen op huisdieren en planten. GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK.

Werkzame stoffen:
0,2 % Pyrethrinen en 1,0% Piperonylbutoxide

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van vliegende insecten in woon-, werk- en andere verblijfsruimten.

Gevarenaanduidingen:
Zeer licht ontvlambare aerosol. Giftig voor in water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat Pyrethrinen. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Spuitnevel niet inademen. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Na het werken met dit product handen grondig wassen.

Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

Toelatingsnummer:
12531N

EAN code: 8717333304737

Reviews

 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 69ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Trekpleister Anti-Insecten Spray Tegen Vliegende Insecten
Trekpleister logo

back to top