false
Sun Classic Vaatwaspoeder
1360g
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Vaatwastabletten
  5. Sun Classic Vaatwaspoeder

Sun Classic Vaatwaspoeder

1360g

Productinformatie

Sun Classic Vaatwaspoeder zorgt voor een smetteloos resultaat in een handomdraai. Niet alleen je vaatwasmachine is gebaat bij het gebruik van Sun vaatwaspoeder, het milieu ook.

De verpakking is gemaakt van gereycled materiaal en is recyclebaar. Door de unieke samenstelling zonder fosfaat help je ook mee aan de verbetering van onze leefomgeving.

Hoeveel Sun Classic Vaatwaspoeder moet je gebruiken?
19 gram vaatwaspoeder per wasbeurt is voldoende om je vaat prachtig schoon te krijgen. Zelfs de hardnekkigste vlekken, zoals de aangekoekte ovenschaal van die heerlijk lasagne, worden verwijderd. En dat zonder voorspoelen. Probeer het zelf en geniet ook van een vaat die spik en span is met de hulp van Sun.

Gemakkelijk te doseren
Sun vaatwaspoeder is ook makkelijk doseerbaar voor wanneer je niet altijd een volle vaatwasser hebt, hierdoor kun je zelf de hoeveelheid poeder bepalen die je gebruikt. Eén verpakking is goed voor 80 grote vaatwasbeurten. Sun Classic Vaatwaspoeder wordt aanbevolen door grote merken.

EAN code: 8710522736487

Functionele Naam
Vaatwaspoeder

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden
P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen

H-Zinnen
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Sun Vaatwaspoeder Normaal 1.36 Kg 6x

Inhoud (Netto)
1.36 kg

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

INGREDIËNTEN 5-15%: Zuurstofbleekmiddel, <5%: Polycarboxylaten, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Fosfonaten,

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Vul 15ml/17g van je vaatwasser met Sun poeder. Zorg ervoor dat de zout en spoelglans dispensers gevuld zijn. Selecteer een programma voor lage temperaturen (45°C of 50°C), benut de volledige capaciteit van de machine en overschrijd niet de aanbevolen dosering om energie- en waterverbruik te
minimaliseren en watervervuiling te beperken. Plaats alleen vaatwasmachinebestendig materiaal in uw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, tin, koper, antiek, handgeschilderd keramiek, bepaalde soorten kunststof. - Reinig de sproeiarmen regelmatig en zorg ervoor dat ze vrij kunnen draaien.
WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar de verpakking altijd uit de buurt van hitte en vocht voor de beste prestaties.

Belangrijk

Samenstelling

INGREDIËNTEN 5-15%: Zuurstofbleekmiddel, <5%: Polycarboxylaten, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Fosfonaten, Parfum, Enzymen

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Contactinformatie

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Vaatwastabletten
  5. Sun Classic Vaatwaspoeder
Trekpleister logo

back to top