false
TP_spaaractie_1200x400.png

Spaar nu voor de fijnste keuken- en badhanddoeken!

De zachtste badhanddoeken en het beste keukentextiel voor een héél zacht prijsje! Bij elke 5 euro die je besteedt krijg je al een zegel!

Hoe spaar ik?

Bij besteding van elke 5.- ontvang je 1 Trekpleister spaarpunt. Je ontvangt extra spaarpunten bij aankoop van actieproducten die wekelijks voor jou worden geselecteerd.

 Met een volle spaarkaart van 12 spaarpunten kun je de zachtste badhanddoeken en fijnste keukendoeken kiezen in een kleur van jouw keuze. Spaar jij ze allemaal?

 Let op: spaarpunten zijn helaas niet verkrijgbaar via Trekpleister.nl. Je ontvangt de spaarpunten alleen bij aanschaf van producten die in een fysieke Trekpleister winkel worden gedaan. De volle spaarkaart kun je ook alléén in de winkel inleveren.


Sparen is gemakkelijk!

Ik heb een volle spaarkaart, wat te doen?

Met je volle spaarkaart ga je naar een Trekpleister filiaal bij jou in de buurt. Daar kun je kiezen.
 

- Wanneer je 2,- bijbetaalt kun je bijvoorbeeld kiezen uit 2 theedoeken,2 keukendoeken of één badhanddoek (50x100). Keukengoed mag je ook combineren.
- Wanneer je 3,- bijbetaalt kun je kiezen voor één badhanddoek in extra groot formaat (70x140)!

Altijd meer aandacht voor het milieu

En voor de wereld om ons heen! Bij de productie van ons Byrklund textiel worden er tijdens productie geen schadelijke stoffen gebruikt (oekotex gecertificeerd).

De verpakking van ons Byrklund textiel bestaat uit 100% gerecycled plastic én we zorgen er voor dat het gebruik van het plastic tijdens transport tot een minimum is beperkt. Zo besparen we jaarlijks zo’n 10.000 kg plastic. Benieuwd wat wij allemaal nog meer doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Klik dan hier!
Trekpleister logo

back to top