false
Roxasect Zilvervisjesval
2 stuks
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Roxasect Zilvervisjesval

Productinformatie

De Roxasect Zilvervisjesval bestrijdt effectief zilvervisjes. De val bootst de schuilplek van zilvervisjes na. De zilvervisjesval is gifvrij, reukloos en heeft een langdurige werking van 6 maanden.

Ben jij helemaal klaar met al die zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes in je huis? Met de Roxasect Zilvervisjesval pak je deze zilvervisjes effectief aan.

De Roxasect Zilvervisjesval bootst een schuilplaats voor zilvervisjes na. Wanneer de zilvervisjes in de val komen, blijven ze vastkleven op de lijmlaag van de val.

De voordelen van de Roxasect Zilvervisjesval:

 • Gifvrij en reukloos

 • Bestrijdt zilvervisjes en overig kruipend ongedierte

 • Veilig te gebruiken voor mensen en dieren

 • De zilvervisjesval werkt tot wel 6 maanden

 • Geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond


Zilvervisjes leven het liefst in vochtige koele plaatsen, zoals je kelder, toilet, badkamer en de keuken. Het zilvervisje komt veel voor in nieuwbouwwoningen door de nog vochtige muren en het gebruikte hout. De zilvervisjes komen vaak het huis binnen door mee te liften met voedsel, verhuisdozen, meubilair, oude boeken, papier en oude kleding. Zilvervisjes zijn voornamelijk ’s nachts actief en verstoppen zich overdag. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan de insecten snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.

Tips bij overlast van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes:
 • Zorg voor voldoende ventilatiemogelijkheden in huis, met name in de badkamer en de toilet.

 • Controleer boeken en schilderijen regelmatig op vraatschade.

 • Ovenvisjes komen vaak in ruimtes zoals in de keuken voor. Laat geen etensresten rondslingeren en dicht alle plinten, naden en kieren.


Gebruiksaanwijzing:
1. Verwijder het beschermpapier van de lijmlaag
2. Sluit de val door de zijkanten in elkaar te steken
3. Plaats de val in de buurt van boeken, papier of vochtige gebieden in de kamer. Of op een andere plek waar zilvervisjes of ander kruipend ongedierte zich ophouden
4. De val uiterlijk na 6 maanden vervangen. Of eerder als de val volledig met zilvervisjes of ander kruipend ongedierte bedekt is.

Gebruikte vallen kun je bij het huisvuil weggooien.

Samenstelling:
De Roxasect Zilvervisjesval is een gifvrije en reukloze val voor het effectief bestrijden van zilvervisjes en overig kruipende ongedierte binnenshuis.

EAN code: 8711744032678

Functionele Naam
Zilvervisjes

Specificatie van de inhoud
st

Volledige Omschrijving
Roxasect Zilvervisjes 2 stuks

Inhoud (Netto)
2 mg

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruiksaanwijzing: 1) Verwijder het beschermpapier van de lijmlaag. 2) Sluit de val door de zijkanten in elkaar te steken. 3) Plaats de val dichtbij boeken, papier of vochtige gebieden in de kamer of elders waar zilvervisjes of kruipend ongedierte zich ophouden. 4) De val na uiterlijk 6 maanden vervangen of eventueel eerder wanneer deze volledig met zilvervisjes of overig kruipend ongedierte bedekt is. 5) Gebruikte vallen weggooien met het huishoudelijk afval.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

1. Verwijder het beschermpapier van de lijmlaag 2. Sluit de val door de zijkanten in elkaar te steken 3. Plaats de val dichtbij boeken, papier of vochtige gebieden in de kamer of elders waar zilvervisjes of kruipend ongedierte zich ophouden 4. De val na uiterlijk 6 maanden vervangen of eventueel eerder wanneer deze volledig met zilvervisjes of overig kruipend ongedierte bedekt is. Gebruikte vallen kunt u bij het huisvuil weggooien.

Samenstelling

Werkzame stoffen: Permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Roxasect Zilvervisjesval
Trekpleister logo

back to top