false
Roxasect Muggenstekker Navulling
30ml
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Roxasect Muggenstekker Navulling

Productinformatie

De Roxasect Muggenstekker Navulling bestrijdt muggen effectief en zorgt voor een goede nachtrust zonder gezoem en steken. De stekker verspreidt de hele nacht een citronellageur die muggen uit je kamer houdt ook als je ramen open staan!

Ben jij helemaal klaar met al die muggen die met hun gezoem en muggensteken je kostbare nachtrust verstoren? De Roxasect Muggenstekker navulling biedt uitkomst door muggen effectief en langdurig te bestrijden.

De Muggenstekker beschermt je tegen de overlast van muggen in woonruimtes. Je kunt zelfs slapen met de ramen open, want de muggen komen niet meer binnen omdat de actieve stof een sterk afwerende werking heeft. Je kunt dus weer heerlijk genieten van je nachtrust.

De voordelen van de Roxasect Muggenstekker:

 • Bestrijdt muggen effectief, zelfs met je ramen open

 • Langdurige werking tot 36 dagen per flesje

 • Bewezen effectief

 • Ook handig om mee te nemen op vakantie


Muggen houden van warmte en vocht en zijn dus vooral in de zomer en nazomer actief, met name tegen de schemering. Het zijn alleen de vrouwtjes die mensen steken. De muggenwijfjes hebben bloed nodig voor het rijpen van de eitjes.

Gebruiksaanwijzing:
Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vastzit.
Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar

Samenstelling:
Prallethrin (6,7 g/L (0,87% ww).

EAN code: 8711744034849

Functionele Naam
Anti-mug Stekker Navulflacon

Specificatie van de inhoud
st

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
3082

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden
P102: Buiten het bereik van kinderen houden
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen
P273: Voorkom lozing in het milieu
P301: NA INSLIKKEN:
P331: GEEN braken opwekken
P391: Gelekte/ gemorste stof opruimen
P405: Achter slot
P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-zinnen
H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Roxasect Anti-mug Stekker Navulflacon 30ml

Inhoud (Netto)
1 mg

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

GEBRUIKSAANWIJZING (B): Controleer vooraf of het juiste voltage (230 V) aanwezig is. Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit. Plaats de stekker in het stopcontact. De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De rode schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden. De stekker moet met de schakelaar aan- en uitgezet worden. Overdag de stekker uitzetten. De stekker niet met natte handen of metalen voorwerpen aanraken en niet bedekken met een natte doek of ander materiaal. De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m³. Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Controleer vooraf of het juiste voltage (230V) aanwezig is -Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit - Plaats de stekker in het stopcontact - De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De rode schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden - De stekker moet met de schakelaar aan-en uitgezet worden. De aanbeveling is om 2 uur voor het slapen gaan de stekker al aan te zetten. Overdag de stekker uitzetten - De stekker niet met natte handen of metalen voorwerpen aanraken en niet bedekken met een natte doek of ander materiaal - De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m3 - Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar. Samenstelling;Prallethrin (6,7 g/L (0,87% ww). Inhoud;1x stekker en 1x flesje 360 uur / 30 m2. Samenstelling;werkzame stof is Prallethrin

Samenstelling

Werkzame stof: Prallethrin (6.4 g/L (0.87% ww)). Overige stoffen: Koolwaterstoffen, C11-C14, n-alkanen, isoalkanen, cyclische verbindingen, <2% aromatische verbindingen.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Insectenbestrijding
 3. Insectenbestrijding
 4. Roxasect Muggenstekker Navulling
Trekpleister logo

back to top