background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel 1800ml 5491214 5491214 Robijn /medias/prd-front-5491214-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MjM1NDF8aW1hZ2UvanBlZ3xoYjQvaDg0LzE3MDY3NjM4OTE1MTAyL3ByZC1mcm9udC01NDkxMjE0LTFfNjAweDYwMHxlMTQ0YWUzZDc3ZTE0MDZhYjJlYTBlYjIwOGE3MWI0MzlhYzQyYWJiM2VmOTQ1YmM4NmY0NDk5MTc0MmQ0NzVj 6.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel

1800ml

Prijs per liter
€ 3,88

Adviesprijs
15
.
59
6
.
99

Prijs per liter € 3,88

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel met zwartbeschermers helpt je donkere en zwarte kleding langer als nieuw te houden.

Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de donkere en zwarte was. Het wasmiddel bevat zwartbeschermers die ervoor zorgen dat je favoriete zwarte kleding lang mooi blijft.

De voordelen van Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel:
• Houdt zwarte kleding lang mooi
• Met zwart-beschermers en een heerlijk frisse geur
• Voor de donkere en zwarte was
• Helpt donkere kleding langer mooi te houden
• Het wasmiddel is geschikt voor alle zwarte 30, 40 en 60 graden was

Het wasmiddel bevat een heerlijk frisse geur en is goed voor 36 wasbeurten per fles.

Een duurzamere manier van wassen
Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt met 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

Over Robijn
Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren geniet, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, die net gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven".

EAN code:8720181108679

Functionele Naam
Vloeibaar Wasmiddel

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P333+P313: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen

H-zinnen
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Volledige Omschrijving
Robijn SC BlackVelvet 1.8L 36sc 5x

Inhoud (Netto)
1.8 l

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

INGREDIËNTEN: 5-15%: Anionogene oppervlakte-actieve stoffen. <5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Enzymen, Zeep, Parfum. Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Belangrijk

Samenstelling

INGREDIËNTEN: 5-15%: Anionogene oppervlakteactieve stoffen. <5%: Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, Parfum, Zeep, Polycarboxylaten, Enzymen, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Dosering: 1 was: = 50 ml Handwas: 5 liter = 25 ml Deze dosering geldt bij zachte / gemiddelde waterhardheid. Voeg 15 ml meer toe voor sterker bevuilde was op in het geval van hard water. GEBRUIKSAANWIJZING: Voor alle zwarte -en donkergekleurde was op 15-30-40°C. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Dit wasmiddel kunt u voor alle textielsoorten gebruiken, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol en Fijn.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Verwijder: Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften.

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Reviews

Reviews