false
Parodontax Ultra Clean Tandpasta
75ml
 1. Home
 2. Beauty en Verzorging
 3. Mondverzorging
 4. Tandpasta
 5. Parodontax Ultra Clean Tandpasta

Parodontax Ultra Clean Tandpasta

75ml

Productinformatie

Parodontax Ultra Clean Tandpasta geeft een ultraschone en frisse sensatie in je hele mond. Om bloedend tandvlees te helpen stoppen en voorkomen, gebruik je deze tandpasta trouw twee keer per dag.

De tandpasta is speciaal ontwikkeld om tandplakbacteriën te verwijderen. Hij gaat de opbouw van tandplak tegen. Deze tandpasta is vier keer effectiever in het verwijderen van tandplak dan gewone tandpasta*.

Parodontax Ultra Clean Tandpasta bevat fluoride en is dus geschikt voor dagelijks gebruik. Deze tandpasta helpt je tandvlees gezond en je tanden sterk te houden. Het is klinisch bewezen dat dagelijks poetsen met Parodontax Ultra Clean helpt tegen bloedend tandvlees en tandvleesproblemen voorkomt.

Unieke smaak
Parodontax tandpasta heeft een unieke formule en smaak. Na veertien dagen Parodontax tandpasta te hebben gebruikt, vinden de meeste mensen de unieke smaak lekker.

De voordelen van Parodontax Ultra Clean Tandpasta:
• Zorgt voor een ultraschone en frisse sensatie in je hele mond
• 4 keer effectievere tandpasta* in het verwijderen van tandplakbacteriën
• Helpt tegen en voorkomt bloedend tandvlees
• Dagelijkse natriumbicarbonaat en fluoride tandpasta voor gezond tandvlees
• Dagelijks poetsen met Parodontax tandpasta helpt tegen bloedend tandvlees

*bij 2 keer per dag poetsen, na 6 maanden gebruik.

EAN code: 5054563095503, 5054563026156, 5054563016669

Functionele Naam
Tandpasta

Variant
ULTRA CLEAN

Volledige Omschrijving
Parodontax Ultra clean toothpaste 75ml

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
75 ml

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Helpt tegen en voorkomt bloedend tandvlees# Parodontax Ultra Clean heeft een vernieuwde smaak en geeft een ultra schone en frisse sensatie in de hele mond. Parodontax bevat fluoride, het is dus geschikt voor dagelijks gebruik en helpt uw tandvlees gezond en uw tanden sterk te houden.

Ingrediëntendeclaratie

Ingredients: Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Limonene, CI 77491. Bevat natriumfluoride (1450 ppm F')

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Poets 2x per dag, max. 3x, spuug uit, slik zo weinig mogelijk door. Om bloedend tandvlees te helpen stoppen en voorkomen, gebruik trouw 2x daags. De uiteinden van de doos zijn vastgeplakt. Niet gebruiken wanneer de doos open is.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren onder 30°C

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden.

Gebruiksbeperkingen

Raadpleeg een tandarts indien bij volwassenen de symptomen aanhouden of bij kinderen met bloedend tandvlees. Indien irritatie optreedt, gebruik beëindigen. Raadpleeg zo snel mogelijk een (tand)arts als u zwelling van mond of gezicht ervaart.

Samenstelling

Ingredients: Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Limonene, CI 77491. Bevat natriumfluoride (1450 ppm F')

Contactinformatie

Contactnaam

GSK

Communicatieadres

nl.consumer-relations@gsk.com

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Parodontax Ultra Clean Tandpasta heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 270.
Rated 5 van de 5 door uit Zeer goed Niks op aan te merken misschien een frissend smaakje.
Datum plaatsing: 2019-07-30
Rated 3 van de 5 door uit Lekkerste van Parodontax Lekkerste van Parodontax maar extra fresh vind ik persoonlijk schoner poetsen. Wel een goede opstap voor als je parodontax niet gewend bent qua smaak.
Datum plaatsing: 2019-07-12
Rated 4 van de 5 door uit Ultra clean, YES Parodontaxultraclean doet zijn naam eer aan. De beleving van een schone en frisse mond is er zeker! Zelfs nog uren na gebruik van de tandpasta en mondwater. De smaak is best aan te wennen ondanks dat ik er toch regelmatig van heb moeten kokhalzen Omdat ik heel erg gevoelige tanden heb en daarvoor altijd een speciale tandpasta gebruik merkte ik ook op dat die werking níet in de parodontaxultraclean verwerkt is! Als de combinatie van beiden in 1 product zou zitten zou dat voor mij zeker een aanleiding zijn om dat product aan te schaffen. Mede ook voor de verzorging van m'n tandvlees! Helaas heb ik het poetsen met deze tandpasta moeten staken omdat het fris en schoon gevoel niet opweegt tegen de pijn van overgevoelige tanden. Tip voor parodontax; verwerk een middeltje in de tandpasta wat ook de gevoelige tanden aanpakt, dan ben ik óm!
Datum plaatsing: 2017-08-25
Rated 5 van de 5 door uit Even wennen! Vol goede moed kneep ik wat tandpasta op de borstel. Stop hem vol overtuiging in me mond en begin te poetsen... He bah gadver wat een smaak! Maar stoer als ik ben, ik ga stug door... En jawel hoor, na enkele schrikwekkende aanvaringen met de tandborstel gevuld met tandpasta, begon de smaak te wennen. En JA ik ben overtuigd! Het is een fijne tandpasta, en voor het eerst voelt alles super fijn aan en koud water doet geen pijn meer, en en en mijn tandvlees is rustig!
Datum plaatsing: 2017-07-24
Rated 3 van de 5 door uit Goed maar rechtvaardigt het de prijs? Pas na een paar weken ben ik wat gewend aan de andere wat zoutige smaak. Ze claimen dat het goed is voor je tandvlees. Misschien dat ik wat minder bloedingen heb na het poetsen maar vind het moeilijk dit op het conto van Parodontax te schrijven. Misschien dat mensen met meer serieuze tandvleesproblemen wel een duidelijk verschil merken.
Datum plaatsing: 2017-07-18
Rated 5 van de 5 door uit Ultra Clean Minder last van bloeden tandvlees en tandplak met deze tandpasta en die minder schuimt. Lekker fris gevoel.
Datum plaatsing: 2017-07-16
Rated 5 van de 5 door uit Lekker fris De smaak van de tandpasta is wel even wennen, maar toch lekker fris. De smaak is zoutich, maar na een paar dagen is het geen probleem. De werking is zeer goed-heerlijk schoon voelende tanden, minder geïrriteerd en niet bloedend tandvlees.
Datum plaatsing: 2017-07-16
Rated 4 van de 5 door uit Werkt erg goed! In het begin even wennen aan de smaak maar daarna pluk je de vruchten van deze tandpasta. Minder plak en beter tandvlees. Een aanrader voor iedereen.
Datum plaatsing: 2017-07-16
Rated 5 van de 5 door uit Zeer tevreden. In eerste instantie vond ik de smaak erg zout, maar hier was ik al voor gewaarschuwd. De eerste paar dagen kreeg ik ook bloedend en prikkend tandvlees tijdens het poetsen. Na een paar dagen gebruik begon de smaak echt te veranderen en nu smaakt het gewoon heerlijk fris. Ook van mijn tandvlees heb ik helemaal geen problemen meer. Dit was voor het eerst dat ik Parodontax heb gebruikt, maar zal dit zeker blijven gebruiken.
Datum plaatsing: 2017-07-16
Rated 5 van de 5 door uit Anders Totaal veranderde, minder zoute, smaak, even goed!
Datum plaatsing: 2017-07-16
Rated 3 van de 5 door uit Sterke Smaak Persoonlijk vind ik de Parodontax erg sterk van smaak, met een tandenborstel vind ik deze prima, met electrische tandenborstel persoonlijk te heftig. Toch 3 sterren omdat ik na 4 maanden erg veel vertrouwen heb ik het product.
Datum plaatsing: 2017-07-16
Rated 2 van de 5 door uit Vieze smaak Vol verwachting begon ik met het poetsen met de Paradontax, maar ik kan niet wennen aan de smaak. Ik kon echt met moeite de 2 minuten volmaken om mijn tanden te poetsen. Daarentegen krijg ik van vrienden wel positieve verhalen terug, zij vinden de smaak niet vervelend en vinden het een erg fijne tandpasta! Het is dus echt een kwestie van smaken verschillen, maar dit is wel echt een tandpasta die een hele uitgesproken smaak heeft t.o.v. `reguliere`tandpasta´s. Wel vind ik dat je kan merken dat er geprobeerd is een "frisse" smaak aan de tandpasta toe te voegen!
Datum plaatsing: 2017-07-15
Rated 4 van de 5 door uit Fijne zachte tandpasta Dit is net als de originele tandpasta van Parodontax maar dan met een mildere frissere smaak. Zelf zou ik eerder kiezen voor de originele maar ik ben dan ook geen fan van tandpasta met pepermuntsmaak.
Datum plaatsing: 2017-07-15
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig! Ik had voorheen altijd pijn bij het tandvlees van de kiezen achterin m'n mond en soms na het eten/drinken van bepaalde producten gevoelig tandvlees. Nu ik deze tandpasta gebruik, heb ik daar veel minder last van. De pijn in m'n tandvlees achterin is zo goed als verdwenen. M'n tanden zien er mooi en schoon uit. De smaak van de tandpasta was niet storend. Bij veel tandpasta's moet ik kokhalzen, dat was bij deze niet het geval. De verpakking ziet er verder goed uit.
Datum plaatsing: 2017-07-15
Rated 5 van de 5 door uit Heel fijne tandpasta De smaak van de tandpasta ismeven wennen, maar de werking is fantastisch! Minder geïrriteerd tandvlees, geen Aftes meer en heerlijk schoon voelende tanden! ook lijken mijn tanden witter dan voorheen. De smaak is wel even wennen, maar toch lekker fris. Een aanrader dus als je mij vraagt!
Datum plaatsing: 2017-07-14
Rated 5 van de 5 door uit De vernieuwde smaak voor een gezond tandvlees! De nieuwe milde smaak van paradontax is ideaal voor mij! Ik kon maar niet wennen aan de normale paradontax. Ik heb de nieuwe paradontax 2 weken lang uitgeprobeerd en merk dat mijn tandvlees er veel gezonder uitzie. Het bloedt niet meer tijdens het tanden poetsen. Een gezond gebit in combinatie met een mildere smaak is zeker wel een aanrader!
Datum plaatsing: 2017-07-14
Rated 4 van de 5 door uit Zeer effectieve tandpasta Ik heb deze tandpasta nu enkele weken in gebruik en ben inmiddels helemaal om. Dit wordt mijn vaste tandpasta, in combinatie met het mondwater van Parodontax. De werking is erg goed, ik ben verlost van mijn tandvleesproblemen en heb zelden zulke gladde tanden gehad. Ik heb niet alleen schone tanden en gezond tandvlees, maar ook een fris gevoel in mijn mond na het poetsen. Top dus! De wat zoute smaak was in het begin ontzettend wennen, maar na een week was ik hieraan gewend. Deze tandpasta zit in het duurdere segment, maar gelet op de voordelen snap ik dit heel goed.
Datum plaatsing: 2017-07-14
Rated 4 van de 5 door uit Boven verwachting! Parodontax Ultra Clean is een fijne tandpasta welke je een fris en schoon gevoel geeft in de mond. Parodontax heeft de naam een vieze smaak tandpasta te hebben. Dit valt met Ultra Clean wel mee. De tandpasta is een stuk zouter dan andere tandpasta's, maar dat geeft juist een goed gevoel ('Wie mooi wil zijn moet pijn lijden...'). Daarnaast wen je gauw genoeg aan de smaak. Belangrijker is nog dat de tandpasta zeer goed werkt voor je tandvlees. Sinds ik dit product gebruik heb ik geen last meer van bloedend of gevoelig tandvlees. Voorheen had ik hier regelmatig last van. Ik poets nu zo'n drie weken met deze tandpasta.
Datum plaatsing: 2017-07-14
Rated 4 van de 5 door uit Even wennen Het was echt een paar weken wennen aan de zoute smaak, daarna is het acceptabel. De tandpasta maakt goed schoon en het heeft geen vervelende nasmaak. Ik weet niet of ik het zal blijven gebruiken, maar het viel me niet tegen.
Datum plaatsing: 2017-07-13
Rated 4 van de 5 door uit Prettige pasta Zoals verwacht: even wennen aan de smaak. Maar eenmaal gewend wil je niet meer anders. Schoon gevoel en minder last van aften en tandvleesproblemen. Geeft het idee van een gezondere mond.
Datum plaatsing: 2017-07-12
Rated 4 van de 5 door uit Fijne tandpasta Een erg prettige tandpasta die minder schuimt, een fijne frisse smaak heeft (wel even wennen) en ervoor zorgt dat tandvleesproblemen tot het verleden behoren. De verpakking en opdruk zijn mooi en herkenbaar. De draaidop werk simpel. Zeker een aanrader! Natuurlijk moet je even wennen aan de smaak, maar dat lukte bij mij redelijk snel.
Datum plaatsing: 2017-07-12
Rated 4 van de 5 door uit Effectieve en verfrissende tandpasta Ik had geregeld last van gevoelig/ontstoken tandvlees - soms zelfs bloedend – en aften. Sinds ik Parodontax Ultra Clean gebruik (nu bijna een maand) heb ik daar nauwelijks tot geen last meer van. Na een paar poetsbeurten merkte ik al een duidelijke verbetering. Daarnaast maakt het mijn tanden ook erg en langdurig glad, ik merk duidelijk dat het tandplak effectief aanpakt. Na het poetsen heb ik een lekker fris gevoel in mijn mond. Sommigen vinden de smaak niet prettig, maar ik heb hier niets over te klagen. Ikzelf vind de smaak goed te doen, en zelfs best lekker. Hij is in ieder geval een stuk minder zout van smaak dan de rode variant. De roze kleur is uniek en de tandpasta schuimt vrijwel niet, wat ik geen nadeel vind. Kortom: een goedwerkende, verfrissende tandpasta die zijn ietwat hoge prijs waard is. De smaak went snel en uiteindelijk is een gezonde en frisse mond het belangrijkst.
Datum plaatsing: 2017-07-12
Rated 5 van de 5 door uit Effectieve tandpasta met vefrissende smaak Deze tandpasta heeft een bijzondere, maar erg verfrissende smaak. Gedurende de eerste paar weken is dit echt even wennen. Na een paar weken ben je hier aan gewend en zul je ervaren dat deze tandpasta goed zijn werk doet. De hoeveelheid tandplak achter mijn spalk is zichtbaar afgenomen en ik heb minder last van gevoelig tandvlees. Na het poetsen geeft het nog geruime tijd een verfrissend gevoel. De tandpasta voldoet aan mijn verwachtingen en ben er erg tevreden mee.
Datum plaatsing: 2017-07-12
Rated 4 van de 5 door uit Wennen! Mijn eerste reactie op deze tandpasta: ZOUT!!! En dat is absoluut wennen. Maar na het poetsen voelen je tanden wel heerlijk schoon aan. De smaak went inderdaad na een aantal dagen poetsen, maar echt lekker zal die voor mij nooit worden. Gelukkig is het schone mondgevoel het belangrijkste en dat geeft deze tandpasta zeker!
Datum plaatsing: 2017-07-11
Rated 5 van de 5 door uit Verfrissend Deze tandpasta is zeer verfrissend en heeeft een uniek smaakje. Het is voor de eerste keer even wennen, maar daarna merk je er niks meer van. Het is fijne tandpasta en ik merk dat mijn gebit er frisser en schoner uit ziet. De tandenborstel is echt super goed. Ik heb nog nooit zo'n fijne tandelborstel gehad. Echt een aanrader. Heerlijk zacht voor je gebit.
Datum plaatsing: 2017-07-11
Rated 5 van de 5 door uit tintelend fris een heerlijke tandpasta, al is het wel even wennen aan de smaak. Tijdens het uitgebreid poetsen vind ik de tandpasta langer werkzaam lijken, geeft een erg schoon mondgevoel en een heerlijke, langdurige frisse smaak met een verfrissend tinteltje in het begin
Datum plaatsing: 2017-07-11
Rated 5 van de 5 door uit heerlijke frisse tandepasta Na even wennen is nu mijn tandvlees een stuk bekomen. schoon en fris gevoel
Datum plaatsing: 2017-07-10
Rated 5 van de 5 door uit Fijne tandpasta Erg fijne tandpasta met frissere smaak dan de originele paradontax. Zeer tevreden over deze tandpasta!
Datum plaatsing: 2017-07-10
Rated 5 van de 5 door uit Super tandpasta De zoute smaak was even wennen maar na een dag of 10 vind ik de smaak prima en lijkt of het niet meer zo zout is. Mijn tanden worden schoner en voelen gladder aan. Als ik na het tandenpoetsen mijn mond met water na spoel geeft het een frisse nasmaak.
Datum plaatsing: 2017-07-10
Rated 5 van de 5 door uit Schone en gladde tanden. Ik heb deze tandpasta getest voor The Insiders. Voor mij is de Paradontax Ultra Clean een prima tandpasta die schone, gladde tanden en een frisse mond oplevert. Ik poets mijn tanden al tientallen jaren met Paradontax. Of deze variant beter is dan de andere varianten van Paradontax weet ik niet. Ik verwacht dat de smaak van deze variant wat makkelijker geaccepteerd wordt door personen die nog niet gewend zijn aan de Paradontax smaak omdat deze toch wat milder is.
Datum plaatsing: 2017-07-10
 • y_2022, m_7, d_2, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_270
 • loc_nl_NL, sid_3901143, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 110ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Beauty en Verzorging
 3. Mondverzorging
 4. Tandpasta
 5. Parodontax Ultra Clean Tandpasta
Trekpleister logo

back to top