false
Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray
15ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Kindergeneesmiddelen
  5. Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray

Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray

15ml

Productinformatie

Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray reinigt je baby's neusje zachtjes en hydrateert de neusholtes, bijvoorbeeld bij een verstopte neus tijdens een verkoudheid.

Otrivin Baby Neusspray is een isotone zoutoplossing. Dit betekent dat de zoutconcentratie is aangepast om het neusje van je baby mild te reinigen. De neusspray voor baby's:
• Bevat ricinusolie wat bekend staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen
• Maakt overtollig slijm en korstjes zachter en dunner waardoor deze makkelijk te verwijderen zijn

Hoe gebruik je Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray?
Breng de punt van de verstuiver voorzichtig in het neusgat. Houd hierbij de volgende dosering aan:
• Voor baby’s en peuters (tot 2 jaar): 1 verstuiving in elk neusgat naar behoefte
• Voor volwassenen en kinderen (ouder dan 2 jaar): 1 tot 2 verstuivingen in elk neusgat naar behoefte

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8713177003614, 8712995000102

Functionele Naam
Neusspray

Volledige Omschrijving
Otrivin Baby Zoutoplossing 15 ml

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
15 ml

Medische informatie

Te gebruiken bij

Het reinigen van het neusje, speciaal voor baby's en kinderen. Gebruik 2-4 maal per dag. Zuigelingen en peuters: 1 maal verstuiven in elk neusgat indien nodig.

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: 0,74% natriumchloride, macrogol glycerol hydroxystearaat, benzalkoniumchloride, dinatriumedetaat, natriumdiwaterstoffosfaat dihydraat, dinatriumfosfaat watervrij en gezuiverd water.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Geschikt voor zuigelingen, kinderen en volwassenen. Win medisch advies in alvorens het te gebruiken bij zuigelingen jonger dan 2 weken. Voor kinderen jonger dan 11 jaar
moet Otrivin Baby Zoutoplossing worden gebruikt onder toezicht van een volwassene. Niet gebruiken na de vervaldatum aangegeven op de verpakking. Gebruik geen gebroken
of beschadigd product.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar tussen 0°C en 30°C. Beschermen tegen hitte. Bewaren in de originele verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Voorzichtig, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking aandachtig door. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Zuigelingen en peuters (tot 2 jaar): 1 verstuiving in ieder neusgat naar behoefte. Volwassenen en kinderen (ouder dan 2 jaar): 1 tot 2 verstuivingen in ieder neusgat naar behoefte. De gebruikelijke frequentie is: 2-4 maal per dag per neusgat.

Gebruiksbeperkingen

Voor ouderen of personen met een beperking kan bij het gebruik van het hulpmiddel de hulp van een volwassene vereist zijn. Otrivin Baby bevat benzalkonium chloride, een
quaternair ammoniumzout dat een lokale allergische reactie kan veroorzaken bij diegenen die gevoelig zijn voor deze stof. Gebruik het product niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten (zie ingrediëntenlijst). Raadpleeg een arts voordat u Otrivin Baby zoutoplossing gaat gebruiken na een neusoperatie of neusletsel.

Samenstelling

Ingrediënten: 0,74% natriumchloride, macrogol glycerol hydroxystearaat, benzalkoniumchloride, dinatriumedetaat, natriumdiwaterstoffosfaat dihydraat, dinatriumfosfaat watervrij en gezuiverd water.

Toedieningsvorm

neusspray

Richtlijnen

Ce

Contactinformatie

Contactnaam

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare BV

Communicatieadres

Huis ter Heideweg 62
3705 LZ ZEIST
NEDERLAND

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Kindergeneesmiddelen
  5. Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray
Trekpleister logo

back to top