false
Otalgan Comfort Oordopjes
2 paar
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. Otalgan Comfort Oordopjes

Productinformatie

Otalgan Comfort Oordopjes beschermen tegen geluidsoverlast zoals verkeer, muziek en snurken. De oordopjes zijn comfortabel door het zachte huidvriendelijke materiaal en zijn bijzonder effectief dankzij hun speciale vorm.

De oordopjes passen zich aan aan de gehoorgang en verminderen lawaai met gemiddeld 35 decibellen. De oordopjes zitten in een handig bewaardoosje. De oordopjes zijn gemaakt van PU Foam en zijn 100% pvc-vrij.

Over de Otalgan Comfort Oordopjes:
• Effectieve gehoorbescherming tegen divers geluidsoverlast
• Bijzonder effectief dankzij hun speciale vorm
• Hygiënisch en comfortabel door het zachte huidvriendelijke materiaal
• Dempingswaarde (SNR): 35 dB

Hoe gebruik je Otalgan Comfort Oordopjes?
Voor je het oordopje in je oor plaatst moet je het oordopje tussen duim en wijsvinger samen te drukken en tot een puntje te rollen. Plaats je hand over het hoofd en trek het oor zachtjes omhoog. Schuif het oordopje in de gehoorgang en houdt het 10 seconden op z'n plaats om het te laten uitzetten en zo het oor op te vullen. Bestemd voor éénmalig gebruik.

Over Oltagan
Otalgan is de oorexpert voor volwassenen en kinderen en biedt met haar producten oplossingen voor allerlei oor-gerelateerde kwalen. Otalgan is de eerste hulp bij klachten als kriebel in het oor en overmatig oorsmeer. Ook beschermt Otalgan je oren met oordopjes bij vliegen, zwemmen en geluid. Otalgan. De oor-expert!

EAN code: 8711744025014

Functionele Naam
Oordopjes

Product omschrijving
Otalgan oordopjes 2 st.

Inhoud (Netto)
2 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Effectieve gehoorbescherming.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruiksaanwijzing: 1. Alvorens het oordopje in het oor te plaatsen, dient u het tussen duim en wijsvinger samen te drukken en tot een puntje te rollen. 2. Plaats de hand over het hoofd en trek het oor zachtjes omhoog.
3. Schuif het oordopje in de gehoorgang en houdt het 10 seconden op z’n plaats om het te laten uitzetten en zo het oor op te vullen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren in een droge, koele ruimte, buiten het bereik van kinderen.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing vermindert het effect van de gehoorbescherming.

Gebruiksbeperkingen

• Draag oordopjes altijd in een lawaaiige omgeving. • De oordopjes zijn dusdanig ontworpen en vervaardigd dat ze geen lichamelijk letsel kunnen veroorzaken bij de gebruiker, mits ze worden ingebracht en gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing. Plotselinge of snelle verwijdering van de oordop uit de gehoorgang kan het trommelvlies beschadigen. Bestemd voor éénmalig gebruik. • De oordopjes kunnen worden aangetast indien ze in aanraking komen met chemische stoffen. Verdere informatie kan bij de fabrikant opgevraagd worden.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen.

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. Otalgan Comfort Oordopjes
Trekpleister logo

back to top