false
Opti-free Express Lensvloeistof
355ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Optiek
  4. Lenzenvloeistof
  5. Opti-free Express Lensvloeistof

Productinformatie

Opti-free Express Lensvloeistof is een alles-in-één desinfectievloeistof voor het desinfecteren, reinigen, afspoelen, bevochtigen en bewaren van alle soorten zachte contactlenzen.

De lenzenvloeistof reinigt door dagelijks vet- en eiwitaanslag op de lenzen te verwijderen. De biocompatibele desinfectiemiddelen polyquad en aldox werken tegen schadelijke micro-organismen (bacteriën, schimmels en acanthamoeba). Opti-free voorkomt vetaanslag en heeft een desinfectietijd van zes uur.

EAN code: 0300656144142

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Optiek
  4. Lenzenvloeistof
  5. Opti-free Express Lensvloeistof
Trekpleister logo

back to top