false
Natterman Direct Voor Alle Hoest Suikervrije Siroop
120ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Natterman Direct Voor Alle Hoest Suikervrije Siroop

Natterman Direct Voor Alle Hoest Suikervrije Siroop

120ml

Productinformatie

Natterman Direct Voor Alle Hoest Suikervrije Siroop is een medisch hulpmiddel dat helpt bij de behandeling van alle soorten hoest: vastzittend, droog, irriterend, allergisch en bij keelpijn. De siroop is suikervrij.

De siroop helpt dankzij de drievoudige werking van de polysachariden in de siroop.

Over Natterman Direct Voor Alle Hoest Suikervrije Siroop:
• Verhoogt de hydratatie en maakt het slijm vloeibaar in geval van vastzittende hoest
• Vormt een snel een aanhoudende laagje over het slijmvlies dat het ongemak verzacht dat wordt veroorzaakt door een droge en irriterende hoest
• Beperkt het contact van de irriterende stoffen bij allergische hoest
• Verbetert de functionaliteit van de bovenste luchtwegen door het ongemak te kalmeren dat wordt veroorzaakt door herhaaldelijke hoesten: pijn op de borst, beklemmend gevoel op de borst
• Hydrateert en verzacht het ontstoken slijmvlies bij keelpijn en heesheid
• Vrij van gluten, lactose en suiker
• Met fruitsmaak

EAN code: 8713304956035

Functionele Naam
Hoest Siroop

Product omschrijving
Natterman Direct Voor Alle Hoest Suikervrij 120 milliliter

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
120 ml

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Medisch hulpmiddel dat helpt bij de behandeling van alle soorten hoest: vastzittend, droog, irriterend, allergisch; dankzij de drievoudige werking van de polysachariden die aanwezig zijn in de formule: • Het verhoogt de hydratatie en maakt het slijm
vloeibaar door de fysiologische eliminatie ervan te bevorderen in geval van vastzittende hoest; • Het vormt snel een aanhoudende filmlaag over het slijmvlies, die het ongemak verzacht dat veroorzaakt wordt door een droge en irriterende hoest; • Beperkt het contact van de irriterende stoffen bij allergische hoest; • Het verbetert de functionaliteit van de bovenste luchtwegen door het ongemak te kalmeren dat wordt veroorzaakt door herhaaldelijk hoesten: pijn op de borst, beklemmend gevoel op de borst; • Het hydrateert en verzacht het ontstoken slijmvlies bij keelpijn en heesheid.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Polysacchariden van IJslands mos, kaasjeskruid en haagmosterd, plantaardige glycerol, water, sorbitol, xanthaangom, kaliumsorbaat, citroenzuur, natuurlijke aroma's. Met een aangename fruitsmaak.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Kinderen 3-5 jaar, 5ml per keer, 2-3 keer per dag. Kinderen 6-12 jaar, 10ml per keer, 2 keer per dag. >12 jaar, 10ml per keer, 2-3 keer per dag. • Schud de fles voor gebruik. • Was de maatbeker zorgvuldig na gebruik. • Sluit de fles nauwkeurig na gebruik. • Niet gebruiken indien de verpakking niet intact of beschadigd is; • De houdbaarheidsdatum verwijst naar het verpakte product dat intact is en op de juiste manier is bewaard.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar het product in de originele verpakking bij kamertemperatuur op een koele en droge plaats. De houdbaarheid na eerste opening van de siroop is 3 maanden (12 weken).

Belangrijk

Verplichte algemene melding

• Buiten het bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Kinderen 3-5 jaar, 5ml per keer, 2-3 keer per dag. Kinderen 6-12 jaar, 10ml per keer, 2 keer per dag. >12 jaar, 10ml per keer, 2-3 keer per dag.

Gebruiksbeperkingen

• Neem het niet in als u allergisch of overgevoelig bent voor één van de bestanddelen. • Gebruik het product niet meer na de vervaldatum die op de verpakking staat vermeld. • Als u na een korte behandeling (7 dagen) geen resultaten bemerkt, neem dan contact op met uw arts; in ieder geval niet langer dan 15 dagen gebruiken. • Tot nu toe zijn er geen bijwerkingen waargenomen als gevolg van de toediening van het medisch hulpmiddel. Echter, als u merkt dat er bijwerkingen optreden, informeer dan uw arts of apotheker.

Toedieningsvorm

Siroop

Contactinformatie

Contactnaam

Imgroma B.V.

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen.

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Natterman Direct Voor Alle Hoest Suikervrije Siroop
Trekpleister logo

back to top