false
Lucovitaal Oesterkalk Calcium Vitamine D3 & K Tabletten
100 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Mineralen
  5. Lucovitaal Oesterkalk Calcium Vitamine D3 & K Tabletten

Lucovitaal Oesterkalk Calcium Vitamine D3 & K Tabletten

100 stuks

Productinformatie

Lucovitaal Oesterkalk Calcium Vitamine D3 & K Tabletten bevatten onder andere oesterkalk, calcium, vitamine D, vitamine K en mangaan. Deze ingrediënten spelen een rol bij het behoud van sterke botten.

Aan deze samenstelling zijn calcium en vitamine D toegevoegd. Vitamine D is van belang bij de calciumopname. Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten en zorgt ervoor dat calcium goed uit je voeding wordt opgenomen. Het bevordert een goed calciumgehalte in het bloed.

De voordelen van calcium
Het mineraal calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en is goed voor de kalkhuishouding. Calcium is belangrijk voor de opbouw van sterke botten van kinderen en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de botten. Ook is het van belang voor het behoud van sterke tanden.

Calcium is ook goed voor de spieren en speelt een rol bij het behouden van sterke en soepele spieren. Het ondersteunt de spijsvertering, het energieniveau en de bloedstolling. Calcium afkomstig uit de schelp van een oester wordt Oesterkalk genoemd.

De voordelen van vitamine D3
Vitamine D3 is één van de weinige vitamines die je lichaam zelf kan aanmaken. Dit gebeurt in je huid, onder invloed van zonlicht. De zon heeft in Nederland, vooral in de herfst- en wintermaanden, onvoldoende kracht om genoeg vitamine D aan te maken. Daarom is een supplement met vitamine D een zinvol extraatje.

Vitamine D3 is belangrijk voor een goede opname van kalk in de botten en draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Verder is vitamine D goed voor de weerstand en voor de werking van de spieren. Calcium en vitamine D hebben een positieve invloed op elkaars werking.

De Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten.

De voordelen van vitamine K
Vitamine K heeft de eigenschap om calcium in de botten vast te houden. Het draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Daarnaast ondersteunt het de bloedstolling.

De voordelen van mangaan
Aan deze samenstelling is ook mangaan toegevoegd. Mangaan is van belang voor de samenstelling van de botten en draagt bij tot de normale vorming van bindweefsel. Ook ondersteunt het je energieniveau en helpt het lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Lucovitaal levert hoge kwaliteit producten. Zo bevatten deze tabletten geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten naast schaal- en weekdieren geen allergenen. De tabletten zijn door het kleine formaat gemakkelijk door te slikken.

EAN code: 8713713017020

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Mineralen
  5. Lucovitaal Oesterkalk Calcium Vitamine D3 & K Tabletten
Trekpleister logo

back to top