false
HiPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk
800g
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Babyvoeding
  4. Flesvoeding
  5. HiPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk

HiPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk

Productinformatie

HiPP heeft met de HIPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk een nieuwe generatie melkvoeding ontwikkeld met biologische melk.

HiPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk bevat een unieke combinatie van voedingsvezels (galacto-oligosachariden uit lactose), natuurlijke melkzuurbacteriën, omega 3 & 6 poly-onverzadigde vetzuren met lange keten (LCP) en biologische melk. Deze melk bevat uitsluitend lactose als koolhydraat.

Gebruik HiPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk vanaf de geboorte als enige voeding of samen met moedermelk of in aansluiting op borstvoeding of andere zuigelingenmelk.

Hoe gebruik je HiPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk?
1. Kook vers drinkwater en laat het afkoelen tot ongeveer 40°-50°C*.
2. Giet 2/3 van het klaargemaakte water in de zuigfles.
3. Vul het maatlepeltje losjes en strijk het af. Doe de aanbevolen hoeveelheid melkpoeder in de zuigfles.
4. Sluit de fles en schud krachtig. Voeg het resterende water toe en schud weer een paar keer. Laat afkoelen tot drinktemperatuur (ongeveer 37 °C). Controleer de temperatuur. Nu is het klaar!

* Om de natuurlijke melkzuurbacteriën niet te beschadigen, is het raadzaam het melkpoeder niet met kokend water te overgieten.

Let op: een inadequate bereiding of gebruik van dit product kan de gezondheid van je kind schaden. Volg nauwgezet het volgende advies:
• Gebruik een zorgvuldig gewassen en gesteriliseerde zuigfles, speen en ring.
• Gebruik flessenwater dat geschikt is voor zuigelingen (vermeld op het etiket) of koud kraanwater (laat het enkele seconden lopen alvorens het op te vangen). Veiligheidshalve raden wij aan het water te koken.
• Gebruik alleen de maatlepel die in dit blik zit.
• Maak het flesje altijd net voor de maaltijd klaar en geef het onmiddellijk aan je baby. Het flesje moet binnen een half uur geconsumeerd worden.
• Verwarm de melk niet in de magnetron (verbrandingsgevaar).
• Gooi de resterende melk altijd weg.
• Controleer de uiterste gebruiksdatum op de onderkant van het blik.
• Was goed je handen en steriliseer de zuigfles, de speen en de ring gedurende 10 minuten in kokend water.

Belangrijk: moedermelk is het beste voor je baby. Het heeft alles wat je zuigeling nodig heeft voor een evenwichtige ontwikkeling. Raadpleeg je arts voordat je besluit flesvoeding te geven. Regelmatig of langdurig contact van de tanden met vloeistoffen die koolhydraten bevatten kan cariës en gezondheidsschade veroorzaken. Leer je kind een goede tandhygiëne al vanaf de eerste melktandjes, vooral voor het slapengaan.

Dit product bevat melk en visolie

Na opening kan het goed afgesloten blik HiPP 1 Bio Combioik Zuigelingenmelk 3 weken bewaard worden op een droge plaats bij kamertemperatuur.

EAN code: 4062300401235, 4062300366435, 4062300168923

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Babyvoeding
  4. Flesvoeding
  5. HiPP 1 Bio Combiotik Zuigelingenmelk
Trekpleister logo

back to top