background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
HG Haarontstopper 450ml 4419402 4419402 HG /medias/prd-front-4419402-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MjY3NDB8aW1hZ2UvanBlZ3xoYTEvaGE1LzE2NDI0NjgzMDQ0ODk0L3ByZC1mcm9udC00NDE5NDAyLTFfNjAweDYwMHwxM2JjOTBjZWM2YWRjYjVkNDllYjFjZDA2ZWJkOWY5NGVkN2Y4OWI0ZDQ0OTEyNmE1MDk2MzliMzIyNDQxMzIz 9.65 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

HG Haarontstopper

450ml

9
.
65

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

HG Haarontstopper lost verstoppingen op in de badkamerafvoer door haren, zeepresten, huidvetten en tandpasta. Het is geschikt voor de doucheput, de wasbak of het ligbad.

In de badkamer zijn haren dé veroorzaker van verstoppingen van zowel je wasbak, douche als bad. Dit wordt nog eens verergerd door zeepresten, huidvetten en tandpasta die de haren vasthouden. Deze ontstopper is versterkt met kaliumhydroxide en lost haren snel, effectief en volledig op, evenals alle materialen die ze tegenhouden.

Hoe gebruik je HG Haarontstopper?
Wanneer er water in de wasbak, douchebak of het bad staat, dit eerst zoveel mogelijk verwijderen. Giet vervolgens voorzichtig de gehele inhoud van fles 1 in de verstopte afvoer en daarna voorzichtig de gehele inhoud van fles 2. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken en spoel tot slot na met een ruime hoeveelheid water.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

EAN code:8711577244712,8711577244798

Functionele Naam
Haarontstopper

Specificatie van de inhoud
1x 200 ml, 1x 250 ml

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1814;UN code|3267

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Draag beschermende handschoenen en oogbescherming. P301+P312: NA INSLIKKEN: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen P301+P330+P331: NA INSLIKKEN: De mond spoelen GEEN braken opwekken P303+P361+P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken Huid met water afspoelen/ afdouchen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

H-zinnen
EUH206: Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. H302: Schadelijk bij inslikken. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
HG haarontstopper 450 ml doos

Inhoud (Netto)
1 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

bevat o.a.: anionogene oppervlakteactieve stoffen, chloorbleekmiddelen < 5%

Belangrijk

Samenstelling

bevat o.a.:
anionogene oppervlakteactieve stoffen, chloorbleekmiddelen < 5%

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruiksaanwijzing:
1. Indien er water in de wasbak, douchebak of het bad staat dat niet meer
wegloopt, dit eerst zoveel mogelijk verwijderen.
2. Giet voorzichtig de gehele inhoud van fles 1 in de verstopte afvoer.
3. Giet daarna voorzichtig de gehele inhoud van fles 2 in de verstopte afvoer
en laat het geheel minimaal 1 uur inwerken. Hoe langer de inwerktijd, des
te groter de kans dat de verstopping maximaal wordt opgelost. Indien
mogelijk daarom toepassen voor het slapen gaan, zodat het de hele nacht
kan inwerken.
4. Spoel na met een ruime hoeveelheid water.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Doosje rechtop vervoeren en bewaren. Flessen altijd koel, donker en rechtop bewaren.

Contactinformatie

Contactnaam

HG International b.v.

Communicatieadres

P. J. Oudweg 41, 1314 CJ Almere,
Nederland/Pays-Bas/Niederlande

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Reviews

Reviews