false
HG Haarontstopper
450ml
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Schoonmaken
 5. HG Haarontstopper

HG Haarontstopper

450ml

Productinformatie

Zijn je afvoerleidingen in de badkamer verstopt met haar? HG Haarontstopper is versterkt met kaliumhydroxide en maakt er snel en effectief korte metten mee. De ontstopper lost haren volledig op.

In de badkamer zijn haren dé veroorzaker van verstoppingen in de afvoerleidingen van zowel de wasbak, de douche als het bad. Dit wordt dan nog eens verergerd door de zeepresten, huidvetten, tandpasta en alle andere vervuiling die door de haren niet weg kunnen. Met HG Haarontstopper ben je er snel vanaf!

EAN code: 8711577244712, 8711577244798

Functionele Naam
Haarontstopper

GHS signaalwoord
Waarschuwing

UN Code-1760

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden
P102: Buiten het bereik van kinderen houden
P273: Voorkom lozing in het milieu
P280: Draag beschermende handschoenen en oogbescherming.
P301+P312: NA INSLIKKEN: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen
P301+P330+P331: NA INSLIKKEN: De mond spoelen GEEN braken opwekken
P303+P361+P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken Huid met water afspoelen/ afdouchen
P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen
P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

H-Zinnen
EUH206: Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.
H302: Schadelijk bij inslikken.
H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
H315: Veroorzaakt huidirritatie.
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen.
H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Inhoud (Netto)
1 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

bevat o.a.:
anionogene oppervlakteactieve stoffen, chloorbleekmiddelen < 5%

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Indien er water in de wasbak, douchebak of het bad staat, dit eerst zoveel mogelijk verwijderen. Giet vervolgens voorzichtig de gehele inhoud van fles 1 in de verstopte afvoer en daarna voorzichtig de gehele inhoud van fles 2. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken en spoel tot slot na met een ruime hoeveelheid water.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Flessen altijd koel, donker en rechtop bewaren.

Belangrijk

Samenstelling

bevat o.a.:
anionogene oppervlakteactieve stoffen, chloorbleekmiddelen < 5%

Contactinformatie

Contactnaam

HG International b.v.

Communicatieadres

Damsluisweg 70,
1332 EJ Almere

Contact type

Consumentenservice

Reviews

HG Haarontstopper heeft als beoordeling 4.5 van de 5 door 26.
Rated 1 van de 5 door uit Geen verandering Al van alles geprobeerd om het bad beter te laten doorlopen. Dit was onze laatste strohalm. Helaas, niks gedaan.
Datum plaatsing: 2022-08-11
Rated 5 van de 5 door uit Top product Die haren in de leidingen, een echte crime. Niets vervelend dan dat het putje verstopt is en het vuil zich ophoogt en die riekende geur ontstaat. Deze haaronstopper is gemakkelijk in gebruik, er zit een duidelijk gebruiksaanwijzing bij, het gebruiken is simpel en effect. Het vuil en de haren zijn snel verwijderd. De geur is niet overheersend.
Datum plaatsing: 2022-03-10
Rated 4 van de 5 door uit Desiree220 HG haarontstopper werkt veel beter dan de goedkope varianten ontstopper of de ouderwetse handontstopper. Door de 2 componenten werkt dit spul top! Wel goed ingieten in wastafel en doucheputje. Is sterk chemisch spul. Nacht laten inwerken. Doorspoelen, probleem opgelost. Gebruiksaanwijzing is duidelijk en goed op te volgen en productbeschrijving eenvoudig in gebruik. Voor ons geen andere ontstopper meer dan HG haarontstopper
Datum plaatsing: 2022-03-06
Rated 4 van de 5 door uit Makkelijk product Wat is dit toch makkelijk in gebruik. Eerst flesje 1 en dan flesje 2. Wachten doorspoelen en klaar. Er zit eigenlijk geen echte geur aan. Je ruikt helemaal geen sterk oplosmiddel. Wel goed opletten dat je de doos recht houd. Zover ik kan zien en kan merken is er geen opstopping meer. Ook ruik ik geen rare luchtjes uit het putje na het gebruik.
Datum plaatsing: 2022-03-06
Rated 5 van de 5 door uit door dit product geen verstoppingen meer! Dit product bestaat uit twee componenten die je na elkaar op de oppervlakte aanbrengt waar het nodig is. Ik vind dit product zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft een veilig gevoel dat de vloeistof niet spat of schuimt. Ik heb dit product in het afvoerputje van de douche gebruikt aangezien daar vaak verstoppingen zijn vanwege de haren die met het water mee de afvoer ingaan en daar blijven hangen. Na het aanbrengen van de vloeistof, liep de afvoer weer prima door en was er geen opstopping meer. De geur is gelukkig ook niet te sterk aanwezig. HG voldoet aan mijn verwachtingen.
Datum plaatsing: 2022-03-06
Rated 4 van de 5 door uit Doet wat wordt beloofd! Dit is nu echt een product wat doet wat op de verpakking wordt beloofd! 2 flesjes die je om de beurt door het doucheputje giet, een uur laten inwerken en daarna spoel je grondig door. Het resultaat mag er zijn: van een douchebak die steeds moeilijker doorliep door allerlei haar- en shampooresten naar een douchebak waarbij het water zo wegstroomt!
Datum plaatsing: 2022-03-05
Rated 4 van de 5 door uit Handig in gebruik, goed product Dit product mogen testen. Het product is handig in gebruik, door de twee verschillende flacons welke je na elkaar door het putje moet gieten is het gebruiksgemak super. Hier gebruikt in het toilet aangezien we verstopping hadden (hier gaan regelmatig haren door de wc). Heb de twee flacons er beiden na elkaar in gegooid, stinkt niet en schuimt ook niet. Wc spoelde daarna wel beter door.
Datum plaatsing: 2022-03-05
Rated 5 van de 5 door uit prima product De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en spreek voor zich. In het doosje zitten 2 flesjes en staat duidelijk op vermeld wel flesje je eerst en welke je daarna moet gebruiken. De flesje giet je in de goede volgorde in de wasbak en vervolgens hoef je alleen maar een uur te wachten. Wij hebben het gebruikt voordat je wasbak echt verstopt zat, maar toen hij al minder snel doorliep. Nadat we de haarontstopper gebruikt hadden liep het putje weer helemaal goed door. Dus wij zijn helemaal tevreden.
Datum plaatsing: 2022-03-05
 • y_2022, m_9, d_28, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_26
 • loc_nl_NL, sid_4419402, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 176ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Schoonmaken
 5. HG Haarontstopper
Trekpleister logo

back to top