false

Goede doelen

 

Trekpleister steunt de Dirk Kuyt Foundation!

Bij Trekpleister steunen we graag goede doelen. Voor 2017 zullen wij de Dirk Kuyt Foundation steunen. Bij iedere nieuwe winkelopening doneert Trekpleister 1000 euro aan dit goede doel. De Dirk Kuyt Foundation zal dit bedrag inzetten om lokale sportevents mogelijk te maken. Dit lokale evenement profiteert dan mee van ons openingsfeest.
De Dirk Kuyt Foundation zet zich in om sporten voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Sporten zorgt voor een positieve lichamelijke en geestelijke impuls en verbreedt de maatschappelijke omgeving. Zaken die juist ook voor mensen met een beperking van groot belang zijn. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert een kleine 100 sportprojecten per jaar en laat hiermee per jaar zo'n 75.000 kinderen en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking sporten, bewegen en plezier maken!
 
"Sport heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik gun iedereen die kans. Voor mensen met een beperking is sporten vaak niet vanzelfsprekend. Ik ben er trots op dat wij hen die mogelijkheid kunnen bieden." - Dirk Kuyt

Wil je meer weten over de Dirk Kuyt Foundation, bekijk dan de website van de Dirk Kuyt Foundation.

Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Dirk Kuyt Foundation, van Dirk Kuyt Foundation. Dirk Kuyt Foundation is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Dirk Kuyt Foundation te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Wil je zien welke doelen Trekpleister al heeft gesteund? Bekijk dan onze persberichten! 
Trekpleister logo

back to top