background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Formule W Wrattenpen 1,5ml 2151031 2151031 Formule W /medias/prd-front-2151031-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NDE5OTd8aW1hZ2UvanBlZ3xoYTMvaDMzLzE2MjU0MDkxMzYyMzM0L3ByZC1mcm9udC0yMTUxMDMxLTFfNjAweDYwMHwyNGZiNzhhZGE2NGVjNmUzYzg3OTA3NGI2ODI1MDMzZDZmYjVlODk0ZDFiNzMyMGYzNWY0NGU2MjZiMDAwNWE1 11.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Formule W Wrattenpen

1,5ml

11
.
99

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

De Formule W Wrattenpen is een handige penapplicator voor doeltreffende, makkelijke en precieze behandeling van wratten op handen en voeten. Geeft zichtbaar resultaat binnen één week.

Wratjes op handen of voeten behandel je snel en effectief thuis met Formule W, het best verkochte wrattenmerk in Nederland*.

De voordelen van de Formule W Wrattenpen:
• De Formule W Wrattenpen geeft snel en zichtbaar resultaat binnen één week
• De pen-applicator doseert de blauwgekleurde gel zuinig en precies
• De gel zorgt ervoor dat je huid gaat vervellen en de wrat inclusief het virus verdwijnen

De wrattenpen is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Bron: ACN MAT P 10 2021 - P10 2022, in verkopen.

EAN code:8714319192760,8714319817915

Functionele Naam
Wrattenpen

Variant
Wrattenpen

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken P233: In goed gesloten verpakking bewaren P260: Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. P301+P312: NA INSLIKKEN: bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. P303+P361+P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen [of afdouchen]. P304+P340: NA INADEMING: de persoon in de frisse lucht brengen en ervoor zorgen dat deze gemakkelijk kan ademen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. P321: Specifieke behandeling vereist (zie … op dit etiket). P330: De mond spoelen. P362: Verontreinigde kleding uittrekken. P363: Verontreinigde kleding wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. P403+P233: Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar … een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

H-zinnen
H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H315: Veroorzaakt huidirritatie H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Formule W Wrattenpen TCA-Active Gel 1,5 ml

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
1.5 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Behandelt wratten op handen en voeten.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Medisch Zelfzorg Hulpmiddel

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: TCA-ActiveM (based on Trichloroacetic acid), Carbopol, Methyleenblauw, Aqua

Belangrijk

Doseringrestrictie

Behandelduur 4 dagen.

Gebruikersbeperkingen

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING VOOR GEBRUIK AANDACHTIG DOOR.
WEES VOORZICHTIG: Het niet strikt opvolgen van de instructies kan leiden tot brandwonden of littekens. Raadpleeg bij vragen uw huisarts of apotheker.
RAADPLEEG VOOR GEBRUIK UW HUISARTS: Bij zwangerschap of borstvoeding of als u diabetes, een slechte bloedcirculatie of een huidziekte heeft.
Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur. Niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum. Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Na opening 6 maanden houdbaar. Pas op bijtend zuur.

Samenstelling

Ingrediënten: TCA-ActiveM (based on Trichloroacetic acid), Carbopol, Methyleenblauw, Aqua.

Toedieningsvorm

Pen

Richtlijnen

CE SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Makkelijk te gebruiken.

VOORBEREIDING
- Zorg dat de pijltjes (op pen en dop) recht tegenover elkaar staan
- Verwijder de dop
- Activeer de pen voor het eerste gebruik. Houd de pen met de tip omlaag en draai de draaiknop bovenop de pen in de draairichting van de pijl (zoals aangegeven op de pen), tot de tip van de pen volledig is gevuld met blauwe gel. Het kan tot maximaal 8 keer volledig (360 graden) draaien duren, voordat een eerste druppel gel zichtbaar is in de tip.

BEHANDELING
- Breng voorzichtig één druppel gel op de wrat aan. Als de wrat niet geheel bedekt is, breng dan voorzichtig nog een druppel gel aan.

NA DE BEHANDELING
- Wacht 10 tot 15 minuten om de gel te laten drogen, voor u sokken, schoenen of handschoenen aantrekt.

DOSERING: Volwassenen: behandel de wrat twee keer per dag, vier dagen achter elkaar.
Kinderen vanaf 4 jaar: behandel de wrat één keer per dag, vier dagen achter elkaar.

VERVOLGBEHANDELING
Als de wrat niet volledig verdwijnt, herhaal de behandeling dan na een pauze van 4 dagen. In totaal de wrat niet meer dan 4 keer behandelen. Raadpleeg uw huisarts wanneer na 4 behandelingen geen resultaat is bereikt.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar de pen in de originele verpakking. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur. Na opening 6 maanden houdbaar. Niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum. Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd.

Contactinformatie

Contactnaam

Remark Pharma

Communicatieadres

Industrieweg 24, 7949 AK Rogat

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Te gebruiken bij

Gewone wratten en voetwratten

Niet te gebruiken bij

PFormule W Wrattenpen mag alleen op gewone wratten aan handen en voeten gebruikt worden. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Actief bestanddeel

TCA-Active gel o.b.v. Trichloorazijnzuur.

Raadpleeg uw huisarts bij

Neem contact op met uw huisarts indien de wrat na 4 behandelingen van totaal 4 weken nog niet verdwenen is of als u irritatie, roodheid van de huid of pijn ervaart.

Bij gebruik tijdens zwangerschap of het geven van borstvoedig wordt aangeraden om eerst uw huisarts te raadplegen.

Raadpleeg voor gebruik uw huisarts als u diabetes, een slechte bloedcirculatie of een huidaandoening heeft.