false
Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt
3 stuks
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Reiniging vaatwasser
  5. Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt

Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt

Productinformatie

Reinig je vaatwasser tijdens de wasbeurt met deze Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt. De tabletten verwijderen verborgen vet en vuil.

Gebruik de machinereiniger elke maand voor een frisse vaatwasmachine.

De voordelen van Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt:
• Krachtig, verwijdert vet en vuil van binnenuit je machine
• Werkt terwijl je machine je vaat reinigt, je hoeft geen lege wascyclus te draaien
• Werkt zelfs in korte cycli en bij lage temperatuur

Hoe gebruik je Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt?
Vul je vaatwasser en plaats een vaatwastablet in het bakje. Plaats vervolgens de machinereiniger waar je wilt in de vaatwasser. Gebruik het normale vaatwasprogramma.

EAN code: 5410036307373, 3059946163611

Functionele Naam
Vaatwasmachine reiniger

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden.
P103: P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.
P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

H-Zinnen
EUH208: EUH208:Bevat 5 - 15 % polycarboxylaten, 5 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen (Subtilisin), parfums subtilisine. Kan een allergische reactie veroorzaken.
H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

Machinereiniger - tijdens de wasbeurt

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: 5 - <15% polycarboxylaten, <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen (subtilisin), parfums

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Vul jouw vaatwasser en plaats een vaatwastablet in het bakje. Plaats vervolgens de machinereiniger eender waar in de vaatwasser. Gebruik het normale vaatwasprogramma. Gebruik 1 x per maand.

Geschikt voor alle vaatwassers. Gebruik elke maand.

Bereidingsinstructies

WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bevat Subtilisine. Kan een allergische reactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Trek van toepassing zijnde persoonlijke beschermingsmiddelen aan (zie rubriek 8).Niet innemen. Vermijd contact met de ogen, huid en kleding.Vermijd het inademen van stof.Vermijd stofvorming bij het hanteren en vermijd alle mogelijke ontstekingsbronnen (vonken en vlammen).Ophoping van stofdeeltjes voorkomen.Alleen gebruiken bij voldoende ventilatie.Draag het daartoe geëigende ademhalingsmasker bij onvoldoende ventilatie.Bewaren in de originele verpakking, of in een goedgekeurd alternatief dat is gemaakt van compatibel materiaal; goed gesloten houden wanneer het niet in gebruik is.Elektrische apparatuur en verlichting dient op basis van de van toepassing zijnde normen beschermd te worden om te voorkomen dat stof in contact komt met hete oppervlakken, vonken of andere ontstekingsbronnen.Neem voorzorgsmaatregelen tegen elektrostatische ontladingen.Om brand of een explosie te voorkomen, moet de statische elektriciteit tijdens overdracht afgevoerd worden door vaten en apparatuur te aarden

Belangrijk

Verplichte algemene melding

BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

Toedieningsvorm

tablet

Contactinformatie

Contactnaam

RB Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14
2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.finishinfo.nl/

Type communicatiekanaal

Website

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Reiniging vaatwasser
  5. Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt
Trekpleister logo

back to top