false

Onze Maatschappij

Met zoveel winkels spelen we een belangrijke rol in dorpen, steden en in de levens van heel veel mensen. Die rol willen we positief invullen. Als A.S. Watson doneren we aan verschillende goede doelen, zoals het Huidfonds. We zijn partners met KWF Kankerbestrijding in Nederland en in België met Stichting tegen Kanker.
Onze klanten helpen ons daarbij enorm: zij kunnen bijvoorbeeld bij onze collega’s van Kruidvat spaarpunten doneren aan organisaties als Het Rode Kruis, KiKa, KWF, Operation Smile en Stichting No Wildlife Crime. En dat doen ze massaal. Alleen al in 2020 doneerde A.S. Watson namens hen 51.691 euro.


Inzetten voor de gemeenschap


In 2020 zetten onze collega’s zich in voor meerdere doelen. Als organisatie steunden we al lokale voedselbanken en zij zetten zich daar in 2020 ook extra voor in.

In 2020 zetten we een tandje bij


Corona zorgde voor problemen en uitdagingen, maar bracht vaak ook het beste in mensen naar boven. Ook bij onze medewerkers. Hieronder een overzicht van de extra inspanningen:
• We doneerden babyspullen aan kinderhospices.
• We gaven speelgoed, knutselspullen en kinderkleding aan verschillende instellingen en ziekenhuizen.
• Ziekenhuispersoneel liep vaak en lang met mondmaskers op. Dat gaf irritatie. Bovendien leed hun huid onder het vele wassen en het gebruik van desinfecterende gel. Wij doneerden vele duizenden tubes Kruidvat gezichtscrème aan ziekenhuizen.
• De voedselbanken hadden het veel drukker omdat veel mensen hun baan en dus hun inkomen verloren. Wij doneerden daarom 14 pallets zeepblokken, monsterverkoop-artikelen en 900 overgebleven “Welkom Thuis” pakketten van Kruidvat. Zo’n pakket bevat zo’n 30 artikelen als doucheproducten, koffie en koek.
Trekpleister logo

back to top