false

Onze klanten

Bij Trekpleister en A.S. Watson draait alles om jou. Wij geloven dat aandacht mensen verbindt, een goed gevoel geeft en de wereld leuker én beter maakt. Op deze pagina laat je zien hoe wij een grotere positieve impact willen gaan creëren. Nu en in de toekomst.

Ons aanbod


Je winkelt bij ons voor je cosmetica, verzorgingsproducten en medicijnen die je zonder recept mag kopen. Maar we zijn natuurlijk ook bekend geworden door producten die je misschien niet meteen bij een drogisterij zou verwachten. We gaan mee met de tijd, ook als dat heel snel moet. Zo zorgden we tijdens de corona-periode snel voor extra voorraad en producten die ineens veelgevraagd waren, zoals handzeep, toiletpapier, paracetamol, zelftesten en natuurlijk: mondkapjes.

Voor iedereen


We willen ook dat iedereen onze producten kan betalen. Daarom letten we op de prijzen en kopen groot in. Met miljoenen klanten per week kunnen we dat. Daarom zijn wij verrassend en voordelig. Maar je goed voelen gaat verder dan producten en geld. Voor ons is het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Daarom sluiten we niemand uit. Niet in ons assortiment en niet op de werkvloer. Wat je geslacht, geaardheid of overtuiging ook is; bij ons ben je welkom!

Zo helpen we je


Onze gediplomeerde (assistent)drogisten geven gevraagd en ongevraagd advies over het verantwoord gebruiken van bijvoorbeeld zelfzorgmedicijnen en vitaminesupplementen. Maar we helpen je op nog meer manieren gezond te blijven. We verkopen sportkleding en sportvoeding, die we samen met personal trainers uitkiezen. We besteden, samen met bijvoorbeeld het KWF, veel aandacht aan speciale thema’s. Zoals “stoppen met roken” tijdens Stoptober en “veilig zonnen” in de zomermaanden. We maken regelmatig gezonde producten goedkoper dan de ongezondere. En eind 2019 stopten we als eerste grote winkelketen met het verkopen van tabaksproducten.
Trekpleister logo

back to top