false
Dampo Inhalatiepleisters
6 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Dampo Inhalatiepleisters

Productinformatie

Dampo Inhalatiepleisters helpen om 's nachts vrijer te ademen door de neus. Dit bevordert de nachtrust en zo kan je kindje weer lekker slapen! De Dampo Inhalatiepleisters worden aanbevolen door 9 van de 10 moeders.

Dampo Inhalatiepleisters bevatten etherische oliën en de bekende en vertrouwde Dampo eucalyptusgeur. Deze komen gedurende ongeveer acht uur vrij en helpen om 's nachts vrijer te ademen door de neus. Hierdoor wordt de nachtrust bevorderd en kan je kind lekker slapen.

Over Dampo Inhalatiepleisters:
• 's Nachts vrijer ademen door de neus
• Bevordert de nachtrust van je kindje
• Gemakkelijk op de pyjama te plakken, zonder gedoe
• Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
• De pleisters kunnen ook overdag worden gebruikt
• 9 van de 10 moeders bevelen Dampo Inhalatiepleisters voor je kind aan (Bron: consumentenonderzoek op hettestpanel.nl, november 2013).

Dosering:
Niet meer dan één inhalatiepleister tegelijk gebruiken. Eén inhalatiepleister per nacht is voldoende om vrijer te kunnen ademen. Direct aanbrengen op de (droge) kleding, bijvoorbeeld op de pyjama. Op borsthoogte aanbrengen. De inhalatiepleister is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen.

Samenstelling: Eucalyptus 187,5 mg, kamfer 28 mg, Bitrex®. Bitrex is een bittere stof die voorkomt dat kinderen de inhalatiepleisters per ongeluk in hun mond stoppen en willen opeten.

EAN code: 8713304954048, 8713091027901

Functionele Naam
Inhalatiepleisters

Product omschrijving
Dampo Kids Inhalatiepleisters 6 stuks

Inhoud (Netto)
6 stuks

Medische informatie

Te gebruiken bij

Te gebruiken om vrijer te ademen gedurende de nacht.

Dosering:
Kinderen vanaf 2 jaar: direct toepassen op de (droge) kleding, bijvoorbeeld op de pyjama. Op borsthoogte aanbrengen. Kunnen ook overdag worden gebruikt

Niet te gebruiken bij

Niet direct op de huid aanbrengen en niet innemen via de mond. Niet gebruiken bij kinderen onder de twee jaar of als je borstvoeding geeft, bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten en door astmapatiënten. Niet meer dan één inhalatiepleister tegelijk op de kleding aanbrengen.

Actief bestanddeel

Bevat 187,5 mg eucalyptus, 28 mg kamfer, ethanol, Bitrex® per inhalatiepleister

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Om vrijer te ademen gedurende de nacht.

Wettelijke benaming

Inhalatiepleisters in zes verschillende leuke diervormpjes.

Ingrediëntendeclaratie

Ingredients: mentha piperita herb oil, pinus sylvestris twig leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil, citrus aurantium dulcis peel extract, d-limonene, beta-pinene, rosmarinus officinalis leaf oil, illicium verum fruit/seed oil, citral, alpha-pinene, dihydroegenol, eugenol, citrus limon fruit oil, citrus limon peel oil, citrus aurantifolia peel oil.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Vanaf 2 jaar. De stof waarop de Dampo inhalatiepleister wordt aangebracht moet droog zijn. 1) Open voorzichtig het zakje en haal de inhalatiepleister eruit. 2) Verwijder het beschermende laagje. 3) Bevestig de inhalatiepleister op de kleding of beddengoed, bij voorkeur op borsthoogte.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Op een koele en droge plaats bewaren, uit de buurt van warmtebronnen.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.

Gebruiksbeperkingen

De dampo inhalatiepleister niet direct op de huid aanbrengen. Niet gebruiken: bij kinderen onder de 2 jaar, als u borstvoeding geeft, bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten en bij astma patiënten. Bij zwangerschap vraag aan uw arts. Niet meer dan één inhalatiepleister tegelijk aanbrengen.

Toedieningsvorm

inhalatiepleisters

Contactinformatie

Contactnaam

Imgroma B.V.

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Dampo Inhalatiepleisters
Trekpleister logo

back to top