false
Corega Triple Action Kleefcrème
70g
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Mondverzorging
  4. Kunstgebitverzorging
  5. Corega Triple Action Kleefcrème

Corega Triple Action Kleefcrème

70g

Productinformatie

Corega Triple Action Kleefcrème voor gebitsprotheses geeft de hele dag een stevige houvast voor een comfortabele fixatie die voedselresten helpt buiten te houden.

Corega Triple Action Kleefcrème voor gebitsprotheses geeft de hele dag een stevige houvast voor een comfortabele fixatie die voedselresten helpt buiten te houden.

Corega Triple Action is geformuleerd om 12 uur mee te gaan en bevat geen zink. Je hoeft je geen zorgen te maken om je kunstgebit dat uitvalt of beweegt. het geeft je de vrijheid om je te bekommeren over belangrijkere aspecten van het leven.

De kleefcrème heeft een sterke hechting, de hele dag lang. Hij helpt voedselresten onder je tandprothese te voorkomen en biedt meer comfort dankzij een goed passende prothese.

De kleefcrème heeft een frisse muntsmaak.

EAN code: 5054563122155

Functionele Naam
Kleefcrème voor de gebitsprothese

Product omschrijving
Corega Triple Action 70 gram

Inhoud (Netto)
70 g

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Sterke hechting, draagcomfort, anti-voedselresten

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruik in het begin een kleine hoeveelheid. Gebruik meer indien nodig. Als u teveel gebruikt, kan dat voorlekken zorgen, de volgende keerminder aanbrengen als dit gebeurt. U zult waarschijnlijk eerst een paar keermoeten proberen voordat u de juiste hoeveelheid weet. Eén keer per dag aanbrengen zodat de gebitsprothese stevig blijft zitten. Als u het product meer dan één keer per dag moet aanbrengen, neem dan contact op met uw tandarts. AANBRENGEN 1 Reinig uw gebitsprothese en droog deze af. 2 Breng het product aan in korte strepen zoals afgebeeld, niet te dicht bij de randen van uw prothese. 3 Spoel uw mond. 4 Druk de prothese op zijn plaats, goed vasthouden en bijt enkele seconden om de prothese stevig vast te zetten. VERWIJDEREN 1 Spoel uw mond met warm water. 2 Verwijder dan voorzichtig de gebitsprothese. 3 Verwijder restanten van het kleefmiddel van de gebitsprothese en uit uw mond met warm water en een zachte borstel. 4 Gebruik een Corega reiniger om uw gebitsprothese grondig te reinigen en spoel dan met water.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Droog bewaren. Om te vermijden dat het uiteinde verstopt raakt , dient u de dop en de tuit droog te houden. Plaats de dop na gebruik terug.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Gebruiksbeperkingen

Sommige mensen kunnen gevoelig of allergisch zijn voor dit product. Als u een allergische reactie of ongemak ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Andere bijwerkingen zoals orale irritaties en gastro-intestinale symptomen (bijv. Misselijkheid) kunnen optreden. Het is altijd mogelijk dat u kleine hoeveelheden van dit product, bij gebruik zoals voorgeschreven, inslikt, maar dit is niet schadelijk. Gebitsprotheses die niet goed passen, kunnen uw gezondheid beïnvloeden. Breng regelmatig een bezoek aan uw tandarts om te controleren of uw gebitsprothese nog goed zit.

Samenstelling

INGREDIËNTEN: Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Petrolatum, Cellulose Gum, Paraffinum Liquidum, Aroma, CI 73360, CI 15850:1.

Contactinformatie

Contactnaam

Stafford-Miller (Ireland) Limited

Communicatieadres

Clocherane, Youghal Road, Dungarvan, Co. Waterford, Ireland.

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Mondverzorging
  4. Kunstgebitverzorging
  5. Corega Triple Action Kleefcrème
Trekpleister logo

back to top