false
Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Mondverzorging
  4. Kunstgebitverzorging
  5. Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten

Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten

30 stuks

Productinformatie

Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten zijn een eenvoudige oplossing voor het onderhoud van beugels en bitjes. Met deze reinigingstabletten maak je beugels en bitjes snel en gemakkelijk schoon zonder krassen.

De tabletten zijn geschikt voor alle verwijderbare beugels en bitjes, zoals transparante beugels, draadbeugels, nachtbeugels en sportbitjes.

De voordelen van de Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten:
• Doden 99,9% van de bacteriën die een slechte geur veroorzaken
• Verminderen vlekken en verwijderen verkleuringen, zonder te krassen
• Met Crystal Clear technology: deze technologie reinigt effectief zonder te krassen en maakt het onderhoud van de beugel of bitje heel gemakkelijk

Hoe gebruik je de Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten?
De anti-bacteriële reiniger is geschikt voor dagelijks gebruik. Laat een reinigingstablet in voldoende zeer warm water vallen om je beugel of bitje te bedekken. Laat de beugel of het bitje 3 tot 5 minuten weken en borstel daarna met een zachte borstel. Spoel de beugel of het bitje daarna af.

EAN code: 5054563108258

Functionele Naam
Beugels en Bitjes Reiniger

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P261: P261:Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden.
P264: P264:Na het werken met dit product handen grondig wassen.
P304+P340: P304+P340:Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
P312: P312:Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.
P337+P313: P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-Zinnen
H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H332: H332:Schadelijk bij inademing.

Volledige Omschrijving
Corega Beugels en Bitjes Reiniger 30 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Doodt 99.9% van de bacteriën* . Verwijdert vlekken en verkleuring *in laboratoriumtesten

Ingrediëntendeclaratie

INGREDIËNTEN: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, Sodium Nitrite, CI 42090, CI 73015.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

GEBRUIKSAANWIJZING 1.Leg één COREGA Beugels & Bitjes tablet in voldoende zeer warm
(niet heet) water zodat uw beugel of bitje volledig bedekt is. 2.Laat 3-5 minuten werken. Voor het beste resultaat, borstel uw beugel of bitje voorzichtig met de reinigingsoplossing en een zachte tandenborstel. Gooi de resterende oplossing onmiddellijk na gebruik weg. 3.Spoel de beugel of bitje grondig af onder stromend water

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Droog bewaren. Verwijder: Inhoud afvoeren naar het huisvuil.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het bereik van kinderen houden.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken als het verzegelde pakket gescheurd of gebroken is. VOORZICHTIG: Tabletten of de oplossing niet in de mond nemen. De reinigingsoplossing niet drinken of als mondspoelmiddel gebruiken. Raak de mond of de ogen niet aan na gebruik van de tabletten of oplossing. Niet gebruiken als u gevoelig bent voor één van de bestanddelen. Buiten het bereik houden van personen die risico lopen op het onopzettelijk doorslikken van tablet of oplossing. BIJ INSLIKKEN: Een antigifcentrum of arts raadplekken. Bij irritatie, stop met het gebruik een raadpleeg een arts. WAARSCHUWING: Schadelijk bij inslikking. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Was de handen grondig na gebruik van het product. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadpleegen.

Samenstelling

Samenstelling: Bevat PEPERMUNT OLIE, SUBTILISIN. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Richtlijnen

Ce

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

GSK

Communicatieadres

nl.consumer-relations@gsk.com

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Mondverzorging
  4. Kunstgebitverzorging
  5. Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten
Trekpleister logo

back to top