false
Clearblue Digitale Zwangerschapstest met Wekenindicator
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Zwangerschap
  4. Zwangerschapstest & Ovulatietest
  5. Clearblue Digitale Zwangerschapstest met Wekenindicator

Clearblue Digitale Zwangerschapstest met Wekenindicator

Productinformatie

De Clearblue Digitale Zwangerschapstest met Wekenindicator bepaalt de duur van je zwangerschap even nauwkeurig als een echo-onderzoek (1). De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen in woorden of je zwanger bent of niet, maar ook hoe lang al (2).

Het aantal weken sinds de bevruchting wordt weergegeven als 1-2, 2-3 of 3+. Met deze zwangerschapstestset voor thuisgebruik kun je 5 dagen voor je gemiste menstruatie testen (dat is 4 dagen voordat je je menstruatie verwacht) (3).

Als je test voordat je je menstruatie verwacht, moet je je eerste urine van de dag gebruiken voor een nauwkeurig resultaat van de wekenindicator.

Voordelen en kenmerken van Clearblue Digitale Zwangerschapstest met Wekenindicator:
• Vertelt je of je zwanger bent en hoeveel weken sinds de bevruchting: 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken
• Bepaalt de duur van de zwangerschap even nauwkeurig als een echo-onderzoek (1)
• Vroeg testen: uitslag 5 dagen voor je gemiste menstruatie (4 dagen voor de dag waarop je menstruatie zou moeten beginnen) (3)
• Clearblue is veruit het nauwkeurigst: Clearblue is meer dan 99% nauwkeurig bij het detecteren van zwangerschap vanaf de dag waarop je menstruatie zou moeten beginnen
• Duidelijke digitale uitslag, binnen 3 minuten
• Het Nr. 1 merk in verkoop wereldwijd (gegevens beschikbaar)

(1) Het aantal weken komt in 97% van de gevallen overeen met het resultaat van latere echo-onderzoeken. Dit is op basis van een onderzoek onder 187 vrouwen waarbij de resultaten worden vergeleken met een echo-onderzoek. Bij laboratoriumonderzoek kreeg 98% van de vrouwen één dag voor de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen het resultaat 'Zwanger', 97% kreeg het resultaat twee dagen van tevoren, 90% drie dagen van tevoren en 65% vier dagen van tevoren. 'Weken' geeft een overeenkomst van 97% met latere echo-onderzoeken. Op basis van een onderzoek bij 187 vrouwen waarbij de resultaten (1-2, 2-3, 3+ weken sinds bevruchting) worden vergeleken met echo-onderzoek. Johnson et al. CMRO (2011) 27 (2): 393-401
(2) Weken na bevruchting afgebeeld op het scherm als 1-2, 2-3 of 3+ (93% nauwkeurig). Je huisarts baseert de zwangerschapsduur mogelijk op de eerste dag van je laatste menstruatie, niet op de dag van de bevruchting.

EAN code: 5011321672826

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Zwangerschap
  4. Zwangerschapstest & Ovulatietest
  5. Clearblue Digitale Zwangerschapstest met Wekenindicator
Trekpleister logo

back to top