false
Bisolvon 2-in-1 Hoestdrank voor Kinderen
180g
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Bisolvon 2-in-1 Hoestdrank voor Kinderen

Productinformatie

Bij droge prikkelhoest en vastzittende hoest. Bisolvon 2-in-1 Hoestdrank voor Kinderen vermindert irritatie bij droge hoest en hydrateert vastzittend slijm. Bevat 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een lekkere smaak.

EAN code: 8712172864572

Leeftijdsindicatie vanaf
1

Houdbaarheid Na Opening
3

Functionele Naam
Hoestmiddelen kinderen

Specificatie van de inhoud
Stroop

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Volledige Omschrijving
Bisolvon 2-in-1 bij droge en vastzittende hoest, voor kinderen vanaf 1 jaar

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Commerciële Benaming
Bisolvon 2-in-1. Bij droge & vastzittende hoest. Voor kinderen. Vanaf 1 jaar.

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

bij droge & vastzittende hoest # Bisolvon® 2-in-1 voor kinderen is een medisch hulpmiddel geïndiceerd voor droge en vastzittende hoest, vooral bij hoest veroorzaakt door infectie in de bovenste luchtwegen. Bisolvon® 2-in-1 voor kinderen heeft een mechanische werking op het geïrriteerde slijmvlies via twee mechanismes: - hydratatie van het slijm zodat het gemakkelijk verwijderd kan worden. - het vormt een laagje wat het slijmvlies beschermt tegen contact met externe irriterende prikkels. De werking van Bisolvon® 2-in-1 voor kinderen steunt op de aanwezigheid van POLIFLAV M.A. COMPLEX, dat bestaat uit een polysaccharidefractie dat samen met Honing zorgt voor een hechtend vermogen op het slijmvlies en een flavonoïdefractie met een antioxidant effect dat samen met de anthocyanines van vlierbes bijdraagt aan de bescherming van het slijmvlies.

Wettelijke benaming

Bisolvon 2-in-1. Bij droge & vastzittende hoest. Voor kinderen. Vanaf 1 jaar.

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: rietsuiker; water; citroensap; natuurlijk bramen- en aardbeienaroma; xanthaangom; Arabische gom.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor kinderen vanaf 1 jaar. Schudden voor gebruik. Was de doseerlepel na gebruik grondig.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van warmte- en lichtbronnen. De uiterste houdbaarheidsdatum verwijst naar het ongeopende product en alleen indien deze op de juiste manier bewaard is. Na opening, fles goed sluiten. Gebruik binnen 3 maanden na opening.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

GEBRUIKSAANWIJZING • Kinderen van 1 tot 6 jaar: 1 doseerlepel (5 ml) 2 keer per dag. • Kinderen boven 6 jaar: 2 doseerlepels (10 ml) 2 keer per dag. Indien nodig kan het product tot 4 keer per dag
gebruikt worden, ook kort na elkaar.

Gebruiksbeperkingen

Raadpleeg een arts wanneer de symptomen langer dan een paar dagen aanhouden. Niet gebruiken bij individuele overgevoeligheid of allergie voor een of meerdere ingrediënten.

Samenstelling

Samenstelling: functionele ingrediënten: POLIFLAV M.A. COMPLEX: polysaccharidefractie uit uit Weegbree en flavonoïdefractie uit Tijm. Honing, geconcentreerd Vlierbessensap. Elke doseerlepel (5 ml) bevat ongeveer 4,5 g suiker.

Toedieningsvorm

siroop

Richtlijnen

Ce

Contactinformatie

Contactnaam

sanofi-aventis Netherlands B.V.

Communicatieadres

Paasheuvelweg 25 - 1105 BP AMSTERDAM

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Bisolvon 2-in-1 Hoestdrank voor Kinderen
Trekpleister logo

back to top