false
Bausch+Lomb EasySept Peroxide Lensvloeistof
360ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Optiek
  4. Lenzenvloeistof
  5. Bausch+Lomb EasySept Peroxide Lensvloeistof

Productinformatie

Met Bausch+Lomb EasySept Peroxide Lensvloeistof maak je je lenzen superschoon.

De vloeistof is alleen te gebruiken voor zachte contactlenzen. Let op: breng nooit ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met je ogen. Dit kan ernstige schade veroorzaken.

Hoe gebruik je Bausch+Lomb EasySept Peroxide Lensvloeistof?
Gebruik alleen de meegeleverde speciale lenshouder inclusief de platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik nooit een andere lenshouder. Doe de peroxide-vloeistof (3%) eerst in de lenshouder. De disc onderin (de lenshouder) zorgt voor het neutraliseren van de peroxide. Het bruist en wordt dan water met zuurstof. Dit moet je minimaal 6 uur laten staan. Zet de contactlenzen nooit in als ze korter dan 6 uur in peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan. Als niet geneutraliseerde peroxide contactlensvloeistof in je ogen komt, verwijder dan onmiddelijk je lenzen en spoel je ogen uit met stromend water. Spoel je lenzen nooit af met peroxide contactlensvloeistof voordat je ze inzet. Gebruik hiervoor een steriele zoutoplossing. Bij voorkeur spoel je je lenzen eerst af met een zoutoplossing en zet je ze daarna in.

EAN code: 8718627807408, 7391899838953, 7391899812519

Houdbaarheid Na Opening
3

Functionele Naam
lenzenvloeistof

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Niet van toepassing

Variant
peroxide

Volledige Omschrijving
Bausch+Lomb EasySept lenzenvloeistof peroxide 360ml

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
360 ml

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Verwijdert proteïne. Wanneer EasySept peroxide contactlensvloeistof wordt toegevoegd aan de speciale lenshouder met platina disc, zorgt de platina disc ervoor dat de vloeistof gaat bruisen waardoor zachte contactlenzen zeer effectief worden gedesinfecteerd en proteïne wordt verwijderd.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: steriele en gebufferde 3% waterstofperoxide met een fosforzuur stabilisator, natriumchloride en fosfaatbuffers.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor het desinfecteren en bewaren van alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel. Geschikt voor gevoelige ogen. Na zes (6) uur is de vloeistof volledig geneutraliseerd, omgezet in een ongeconserveerde zoutoplossing en zijn de lenzen klaar voor gebruik!

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

bewaren tussen 1°C en 30°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Zie bijsluiter voor de volledige gebruiksaanwijzing en belangrijke veiligheidsvoorschriften. Buiten bereik van kinderen houden.

Gebruiksbeperkingen

Gebruik altijd de bijgevoegde speciale lenshouder met neutraliserende platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik geen andere lenshouders. Breng ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof NOOIT direct in contact met het oog. De lenzen NIET inzetten voordat de neutralisatie van de vloeistof volledig heeft plaatsgevonden (minimaal 6 uur). Voordat de lenzen worden ingezet mogen ze niet met EasySept peroxide contactlensvloeistof worden afgespoeld. Als u de lenzen wil afspoelen, gebruik dan een steriele oplossing. Gooi de lensvloeistof in de lenshouder na ieder gebruik weg. Sluit de fles na ieder gebruik goed af. Houd u aan de houdbaarheidsdatum zoals staat vermeld op de verpakking en de fles. Gooi 90 dagen na opening, of na 35 desinfecties, de fles en de lenshouder weg. Niet gebruiken indien de verzegeling is verbroken of ontbreekt. Gebruik altijd de bijgevoegde speciale lenshouder met neutraliserende platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. De lenshouder niet schudden of omdraaien! Er kan ongeneutraliseerde peroxide achterblijven in de dop. Wanneer u overgevoelig bent voor één van de bestandsdelen in het product, dit product niet gebruiken.

Samenstelling

Ingrediënten: steriele en gebufferde 3% waterstofperoxide met een fosforzuur stabilisator, natriumchloride en fosfaatbuffers.

Richtlijnen

Ce

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Bausch & Lomb Incorporated

Communicatieadres

Cork Road Industrial Estate, Waterford, X91 V383, Ireland

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Optiek
  4. Lenzenvloeistof
  5. Bausch+Lomb EasySept Peroxide Lensvloeistof
Trekpleister logo

back to top