false
Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray
150ml
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Lichaamsverzorging
  4. Deodorant
  5. Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray

Productinformatie

De Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray geeft je een effectieve bescherming en een onweerstaanbaar frisse geur.

Breng fris blijven naar een hoger niveau. Leef dat dagelijkse frisse leven. Je weet nooit wat er kan gebeuren, dus heb je een deodorant bodyspray nodig die ervoor zorgt dat je de hele dag heerlijk ruikt, elke dag weer.

Met zijn geurbeschermende technologie heeft de Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray het onder controle. De frisse geur van grapefruit en tropische ananas houdt je fris en 100% voorbereid. Heb je onze frisse geüpgrade look gezien? Dat is niet het enige dat er verbeterd is. Onze revolutionaire technologie met dubbele werking bestrijdt de geur veroorzakende bacteriën, waardoor je dag en nacht onweerstaanbaar ruikt. Dus wat er ook op je pad komt, je bent er klaar voor.

Voordelen van de De Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray:
• Ruik onweerstaanbaar fris met Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray
• Spray met geurbestrijdende zink, maskeert de geurtjes niet maar stopt ze
• 48 uur lang de frisse geur van grapefruit en tropische ananas
• Spray over je bovenlichaam om onweerstaanbaar te ruiken
• Deodorant bodyspray verpakt in oneindig recyclebaar aluminium

Over Axe:
Bij Axe geloven ze dat een van de sleutels tot aantrekkingskracht een onweerstaanbare geur is. Daarom zijn ze toegewijd om je de beste tools te geven om ervoor te zorgen dat, wanneer de gelegenheid zich voordoet, jij op je best ruikt. Van de bodyspray tot de douchegel en van de anti-transpirantspray tot de deodorant voor mannen, ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat aantrekkingskracht voor iedereen is.

Het vernieuwde en verbeterde Axe. The New Axe Effect! Zorg goed voor jezelf en voor onze planeet. Axe streeft ernaar dat al onze verpakkingen in 2025 recyclebaar zijn of gerecyclede materialen bevatten.

EAN code: 8720181192104

Functionele Naam
Deodorant Spuitbus

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN Code-1950

H-Zinnen
H220: Zeer licht ontvlambaar gas.
H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp.
H280: Bevat gas onder druk; kan ontploffen bij verwarming.
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Axe Deo BS Epic Fresh 150ml 6x

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

GEBRUIKSAANWIJZING: Spuit op een afstand van 15cm op het lichaam

Belangrijk

Gebruiksbeperkingen

VOORZORGSMAATREGELEN:
Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Niet in de richting van de ogen spuiten. Alleen voor beoogd doel gebruiken.

Samenstelling

Ingredients: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc Neodecanoate, Isopropyl Myristate, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, AXE

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Lichaamsverzorging
  4. Deodorant
  5. Axe Epic Fresh Deodorant Bodyspray
Trekpleister logo

back to top