false
Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps
20 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps

Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps

20 stuks

Productinformatie

Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps zorgen voor snelle en effectieve pijnverlichting. De zachte capsules zijn gemakkelijk te slikken.

De capsule is verpakt in de speciale Liquid Cap-technologie die sneller oplost in je lichaam. Gewone tabletten moeten namelijk eerst oplossen in je maag.

Door de zachte, gladde en kleine vorm is de capsule gemakkelijk te slikken en blijft er geen nare smaak achter.

Waarvoor gebruik je Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps?
Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps zijn geschikt voor onder andere hoofdpijn, migraine (met of zonder aura), rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn en voor de verlichting van koorts en de symtomen van verkoudheid en griep. De vloeibare capsules werken ontstekingsremmend, koortsverlagend en pijnstillend.

Advil Reliva (ibuprofen) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij ernstige hart-, lever- en nieraandoeningen, bij aandoeningen van maag en darmen, bloedingsstoornissen of tijdens de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.

RVG-UAD 28320

Toepassingsvorm
capsule

EAN code: 8712769009669

Leeftijdsindicatie vanaf
12

Functionele Naam
Pijnstillende middelen

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
Advil Liquid-Caps 400 mg Ibuprofen 20 Stuks Doos

Inhoud (Netto)
20 stuks

Registratie Nummer
28320

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Lichte tot matige (reumatische)pijn, spierpijn,menstruatiepijn en migraine.

Dosering
1 tablet per keer

Maximale dosering
3 tabletten

Leeftijd
vanaf 12 jaar

Gebruiksadvies
met water innemen

Contra-indicatie
Kinderen jonger dan 12 jaar. Eerdere reactie of overgevoelig bij gebruik acetylsalicylzuur of soortgelijke pijnstillers (NSAID's). Maagdarmbloeding , maagzweer, maagbloeding of-perforatie, lever-, nier- of hartfunctiestoornissen. Laatste 3 maanden zwangerschap.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts, gebruik eerste 6 maanden

Gebruik tijdens borstvoeding
Ja

Niet te gebruiken bij

Intolerantie bepaalde suikers en noten of soja allergie. Kan vruchtbaarheid beïnvloeden. Niet i.c.m andere geneesmiddelen. Bij 12-18 jaar niet langer gebruiken dan 3 dagen. Ouder dan 18 jaar niet langer dan 10 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of bij een leeftijd ouder dan 70 jaar.

Actief bestanddeel

Elke capsule bevat 400 mg Ibuprofen.

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren. Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Pijnstillend - Koortsverlagend - Ontstekingsremmend #Gebruiken bij: Lichte tot matige pijn, waaronder reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en groep.

Wettelijke benaming

Liquid-caps 400 mg ibuprofen

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: De capsule bevat sorbitol (E 420) en soja lecithine

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Oraal gebruik.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren

Doseringrestrictie

Dosering en wijze van gebruik: Gebruik de laagst effectieve dosering gedurende een zo kort mogelijke periode om de symptomen te verlichten. Voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten 12-18 jaar: Zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 tablet innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen 2 doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 capsules (1200mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen. Volwassenen dienen dit middel niet langer dan 10 dagen te gebruiken. Kinderen en adolescenten (12-18 jaar) dienen dit product niet langer dan 3 dagen te gebruiken.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken: Indien u allergisch bent voor ibuprofen of één van de andere stoffen die in deze capsule zitten, voor aspirine of acetylsalicylzuur of voor andere verwante pijnstillers. Indien u andere NSAID pijnstillers gebruikt of aspirine in een dagdosering van meer dan 75 mg. Indien u aan een nier-, hart- of leveraandoening lijdt. Indien u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent. Indien u een maagzweer, maagperforatie of maagbloeding heeft of deze in het verleden 2 maal of vaker heeft gehad. Neem contact op met uw arts wanneer uw klachten aanhouden of verergeren. Uitsluitend voor kortdurend gebruik.

Samenstelling

Samenstelling: 400mg ibuprofen per zachte capsule

Toedieningsvorm

zachte capsule

Contactinformatie

Contactnaam

Pfizer B.V.

Communicatieadres

Rivium Westlaan 142

2909 LD Capelle aan den Ijssel

Contact type

Licentiehouder

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Pijnstillers
  5. Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps
Trekpleister logo

back to top