background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps 20 stuks 259368 259368 Advil /medias/sys_master/prd-images/h36/hf6/28549324931102/prd-front-259368-1_600x600/prd-front-259368-1-600x600.jpg 10.39 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps

20 stuks

10
.
39

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps zorgen voor snelle en effectieve pijnverlichting. De zachte capsules zijn gemakkelijk te slikken.

De capsule is verpakt in de speciale Liquid Cap-technologie die sneller oplost in je lichaam. Gewone tabletten moeten namelijk eerst oplossen in je maag.

Door de zachte, gladde en kleine vorm is de capsule gemakkelijk te slikken en blijft er geen nare smaak achter.

Waarvoor gebruik je Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps?
Advil Reliva Forte 400mg Liquid-Caps zijn geschikt voor onder andere hoofdpijn, migraine (met of zonder aura), rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn en voor de verlichting van koorts en de symtomen van verkoudheid en griep. De vloeibare capsules werken ontstekingsremmend, koortsverlagend en pijnstillend.

Advil Reliva (ibuprofen) is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij ernstige hart-, lever- en nieraandoeningen, bij aandoeningen van maag en darmen, bloedingsstoornissen of tijdens de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.

RVG-UAD 28320

Toepassingsvorm
capsule

EAN code:8712769009669

Leeftijdsindicatie vanaf
12 jaar

Functionele Naam
Capsules

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Variant
Zachte 400 mg

Volledige Omschrijving
Advil Reliva Forte Zachte Capsules 400 mg Doos

Inhoud (Netto)
20 stuks

Registratie Nummer
28320

Afleverstatus
Product is beschikbaar in elke willekeurige winkel met of zonder gekwalificeerd personeel

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Pijnstillend - Koortsverlagend - Ontstekingsremmend #Gebruiken bij: Lichte tot matige pijn, waaronder reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en groep.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Liquid-caps 400 mg ibuprofen

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Advil Reliva Forte Liquid-Caps bevat sorbitol (E 420) en soja lecithine.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren

Doseringrestrictie

De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 capsule innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 capsules (1200 mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen. Niet op de capsules kauwen.

Gebruikersbeperkingen

Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. Dit geneesmiddel kunt u zonder recept krijgen voor de behandeling van een milde aandoening waarbij advies van een arts niet noodzakelijk is. Maar gebruik het wel zorgvuldig, dan bereikt u het beste resultaat.
Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u medicijnen op de juiste manier afvoert worden ze op een juiste manier vernietigd en komen ze niet in het milieu terecht.

Samenstelling

Samenstelling: Welke stoffen zitten er in dit medicijn?
De werkzame stof in dit medcijn is ibuprofen. Elke met vloeistof gevulde zachte capsule bevat 400 mg ibuprofen. De andere stoffen in dit medicijn zijn macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol (E420), gelatine, gezuiverd water, zwarte inkt (zwart ijzeroxide (E172), propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat, macrogol 400, ammoniumhydroxide), phosal (lecithine, triglyceriden (middellange keten) glycerol stereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat).

Toedieningsvorm

capsules

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Oraal gebruik.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Die vindt u op de doos na EXP:.
Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van
die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.Bewaren beneden 25°C.

Contactinformatie

Contactnaam

Haleon Netherlands B.V.

Communicatieadres

Van Asch van Wijckstraat 55G, 3811 LP Amersfoort,
Nederland

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Medische Informatie

Medische Informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen verkopen we niet aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Te gebruiken bij

Lichte tot matige (reumatische)pijn, spierpijn,menstruatiepijn en migraine.

Dosering

1

Maximale dagdosering

3

Leeftijdsindicatie

vanaf 12 jaar

Gebruiksinstructie

De periode tussen 2 doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Met water innemen. Bij geen verbetering van de klacht niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder overleg met arts.

Bewaaradvies

Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.

Verwijderinstructie

Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.

Houdbaarheid na opening

Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op doordrukstrip na 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

Gebruik tijdens zwangerschap

Overleg arts, gebruik eerste 6 maanden

Gebruik tijdens borstvoeding

Ja

Gebruiksbeperking

Intolerantie bepaalde suikers en noten of soja allergie. Kan vruchtbaarheid beïnvloeden. Niet samen met bepaalde (recept)geneesmiddelen gebruiken, zie bijsluiter. Bij 12-18 jaar niet langer gebruiken dan 3 dagen. Ouder dan 18 jaar niet langer dan 10 dagen gebruiken.

Niet te gebruiken bij

* Kinderen jonger dan 12 jaar.
* Eerdere reactie of overgevoelig bij gebruik acetylsalicylzuur of soortgelijke pijnstillers (NSAID's). Maagdarmbloeding , maagzweer, maagbloeding of-perforatie, lever-, nier- of hartfunctiestoornissen.
* Laatste 3 maanden zwangerschap.
* Bij waterpokken.

Risicowaarschuwing

- Dit geneesmiddel kan maagklachten veroorzaken, vooral bij lang gebruik. Wij adviseren u voor gebruik de bijsluiter te lezen.
- Voor gebruik met arts overleggen bij: hart- of vaatziekten, maag- of darmaandoeningen of verhoogd risico hierop, bij slechte nierfunctie, astma, zwangerschap, psoriasis, gebruik andere medicijnen of bij een leeftijd ouder dan 70 jaar.

Actief bestanddeel

ibuprofen 400mg

Raadpleeg uw huisarts bij

* Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.
* Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn.
* Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Download de bijsluiter

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-) drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief). Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Onze livechat is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Weekenden en feestdagen gesloten. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van geneesmiddelen wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn. Heb je een klacht over het (online) advies dat je hebt gekregen over een geneesmiddel? Klik dan hier, wij helpen je graag.