false
Zwitsal Baby Sensitive Billendoekjes
2 x 57 stuks
 1. Home
 2. Baby en Kind
 3. Luiers & Verschonen
 4. Babydoekjes
 5. Zwitsal Baby Sensitive Billendoekjes

Zwitsal Baby Sensitive Billendoekjes

2 x 57 stuks

Productinformatie

Zwitsal Baby Sensitive Billendoekjes met verzachtende olie en lotion maken tere babybilletjes op milde wijze schoon en verzorgen ze.

• Milde reiniging van de gevoelige huid
• Sterk en stevig
• pH-huidneutraal, dermatologisch getest, mild en hypoallergeen
• Parabenen- en alcoholvrij
• Voorkomen luieruitslag
• Houden de babybilletjes zacht en beschermd

Zwitsal Sensitive Billendoekjes met verzachtende olie zijn bedoeld voor de gevoelige babyhuid en hebben een mild reinigende werking. De billendoekjes helpen ook om luieruitslag te voorkomen. Dit komt doordat de doekjes van Zwitsal een zinkzalfbestanddeel bevatten. Dit neutraliseert de agressieve werking van de urine. De billendoekjes bevatten daarnaast ook vitamine E, wat de huid in betere conditie brengt. Verder bevatten de doekjes ook nog kamille-extracten, waardoor de huid lekker verzacht kan worden. Zo hebben de billendoekjes niet alleen een reinigende werking, maar ook nog een verzorgende werking. Ze houden de babybilletjes dus zacht en beschermd. Daarnaast helpen ze om rode billetjes te voorkomen.

De Zwitsal Sensitive Billendoekjes zijn erg praktisch. De doekjes zijn namelijk makkelijk één voor één uit de verpakking te halen. Bovendien zijn ze sterk en stevig, zodat ze niet snel zullen scheuren. Daarmee zijn de billendoekjes van Zwitsal dus heel fijn in gebruik.

Uiteraard worden Zwitsal Sensitive Billendoekjes uitvoerig dermatologisch getest en zijn ze pH-huidneutraal, hypoallergeen en parabenen- en alcoholvrij. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje. Kortom, Zwitsal Sensitive Billendoekjes zorgen voor een leuk momentje voor jezelf en je baby bij elke luierwisseling. Zwitsal, we weten hoe het voelt.

EAN code: 8710447326916

Reviews

Zwitsal Baby Sensitive Billendoekjes heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 57.
Rated 5 van de 5 door uit Goede babydoekjes Deze babybillendoekjes hebben wij van zwitsal mogen ontvangen om te testen. De doekjes zijn geurloos en bevatten geen extra parfum, ik vind ze zelf erg fijn. Ze zijn makkelijk per stuk uit de verpakking te halen, het enige nadeel is dat ze vrij nat zijn. Deze doekjes zijn zeer mild voor de billetjes en ik heb het gevoel dat het echt voor een vermindering van eventuele luieruitslag zorgt. Een aanrader.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 5 van de 5 door uit Zwitsal billendoekjes Ik heb dit product gekregen om te testen, ik vind de billendoekjes super lekker ruiken, ze zijn handig in gebruikt en maken makkelijk schoon, geven geen irritatie. Minpunt is dat de openingssticker snel los laat.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 4 van de 5 door uit Frisse doekjes Ik heb deze doekjes van Zwitsal gekregen om te testen. Ik vind de doekjes erg prettig. Ruiken lekker, zijn zacht en zijn niet te nat/te droog. Ze maken goed schoon en je hebt er niet zoveel van nodig. Wel vind ik de sluiting niet zo fijn, als de olie uit het doekje op het plastic komt dan plakt het meteen niet meer.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 5 van de 5 door uit TOP product Ik heb dit artikel van Zwitsal ontvangen om te testen. De billendoekjes zijn een echte aanrader. Ze zijn supermakkelijk in gebruik en ruiken lekker. Daarnaast hebben ze ook nog eens een helende werking gezien de zinkzalf bestanddelen en toegevoegde olie.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 5 van de 5 door uit Zwitsal babydoekjes Ik heb dit product ontvangen van Zwitsal om te testen. Deze doekjes zijn echt heerlijk! Ze zijn niet te nat en niet te droog. Ze maken heerlijk schoon, en de huid van mijn dochter reageert er goed op. Ze zijn erg fijn voor de gevoelige huid. Deze doekjes raad ik absoluut aan in gebruik.
Datum plaatsing: 2020-03-02
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige billen doekjes! Ik heb dit product ontvangen van Zwitsal om te testen, en ik vind deze billen doekjes gewoon echt top! De kwaliteit is super! Zachte doekjes fijne structuur! Zijn niet vet of plakkerig, reinigen goed! (Ook erg belangrijk) fijn in gebruik, ik vind ze alleen wat prijzig..
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 5 van de 5 door uit Fris Ik test dit product voor Zwitsal, fijne doekjes. Zou het weer kopen
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 4 van de 5 door uit lekker geur Ik mocht voor Zwitsal deze doekjes uittesten. Het zijn lekker ruikende doekjes die ik iets te dik vind. Ze maken wel makkelijk schoon. Ze zijn ook vochtig genoeg.
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 5 van de 5 door uit Fijne doekjes Ik heb dit product van Zwitsal ontvangen om te proberen. We gebruiken deze zelf Sinds de geboorte van onze zoon. Fijne doekjes, zacht voor de huid en lekkere zwitsalgeur. Ze zijn vochtig genoeg en sterk maken de billetjes goed schoon. Ze zijn regelmatig in de aanbieding en dan ook goed betaalbaar.
Datum plaatsing: 2020-02-29
Rated 4 van de 5 door uit Prettig product wat ik aanraad Deze doekjes kreeg ik van Zwitsal om te testen. De doekjes zijn stevig en voelen lekker zacht aan. Ze ruiken lekker net als andere Zwitsal producten. De doekjes zijn geschikt voor een gevoelige huid, wat extra prettig is. Enige nadeel is dat de verpakking niet meer goed sluit als hij te vaak open/dicht is gedaan.
Datum plaatsing: 2020-02-28
Rated 5 van de 5 door uit Zwitsal billendoekjes We hebben dit product ontvangen van Zwitsal om te testen. Mijn kinderen hebben erg gevoelige billetjes waardoor ze snel uitslag hebben. Met het gebruik van deze doekjes wordt dit snel minder dan met andere doekjes. De doekjes zijn niet te nat of te droog en ruiken lekker.
Datum plaatsing: 2020-02-27
Rated 5 van de 5 door uit Zwitsal doekjes We hebben dit product ontvangen van Zwitsal om thuis te testen. Heerlijke geur en goede niet te natte doekjes. Zelf had ik liever een “klepje” gehad ivm uitdrogen.
Datum plaatsing: 2020-02-26
Rated 4 van de 5 door uit Zachte billendoekjes Ik kreeg dit product van Zwitsal om te testen. De billendoekjes zijn makkelijk in gebruik. De verpakking vind ik minder praktisch omdat het sluitsysteem snel loslaat. Persoonlijk vind ik de doekjes net wat te droog, aan de andere kant is dit voor de huid wel weer prettig.
Datum plaatsing: 2020-02-25
Rated 3 van de 5 door uit Prima Wij hebben dit product van Zwitsal gekregen om te testen. Qua vochtigheid zjin de doekjes prima, maar ze voelen wel wat dun aan. Ze gaan niet heel gemakkelijk uit de verpakking en het stukje plastic waarmee je de verpakking sluit laat gemakkelijk los. De geur is duidelijk aanwezig, daar moet je van houden.
Datum plaatsing: 2020-02-25
Rated 5 van de 5 door uit Fijne doekjes voor de gevoelige huid We hebben dit product van Zwitsal gekregen om te testen, maar gebruiken het zelf ook altijd al. Fijne doekjes met een heerlijke geur en zacht voor de gevoelige huid
Datum plaatsing: 2020-02-24
Rated 4 van de 5 door uit Fijn product Wij hebben dit product van Zwitsal gekregen om te testen. Deze doekjes ruiken fris en zijn goed vochtig. De billen worden goed schoon. Zeker een aanrader om te gebruiken bij een gevoelige huid.
Datum plaatsing: 2020-02-22
Rated 5 van de 5 door uit super Ik heb dit product ontvangen van Zwitsal om te testen. De doekjes zijn fijn, ze reinigen de huid goed zonder uitslag. Ook ruiken de doekjes naar de vertrouwde geur van Zwitsal. Echt een aanrader!!
Datum plaatsing: 2020-02-21
Rated 4 van de 5 door uit Zwitsal Baby Sensitive Billendoekjes Ik heb dit product ontvangen van Zwitsal om te testen. Deze billendoekjes ruiken heerlijk en zijn zacht voor de huid.
Datum plaatsing: 2019-10-22
Rated 4 van de 5 door uit Mild voor de billetjes De doekjes zijn vochtig, niet te droog, maar ook zeker niet heel nat. Verder doet het zijn werk, billetjes gemakkelijk schoon te maken. Deze doekjes zijn vooral fijn wanneer de billetjes rood zijn en schraal. Dit product ontvangen van Zwitsal om te testen en reviewen.
Datum plaatsing: 2019-10-22
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke zachte billendoekjes Ik heb dit product van Zwitsal gekregen om het te testen. De doekjes zijn groot en vochtig waardoor je niet zoveel doekjes hoeft te gebruiken, de billen van mijn kleinzoon irriteren niet na gebruik. De strip op de verpakking is goed zodat de doekjes niet uitdrogen. Ik ben zeer tevreden over deze billen doekjes.
Datum plaatsing: 2019-10-04
Rated 4 van de 5 door uit zwitzal billendoekjes ik heb dit product ontvangen van zwitzal om te testen, erg prettige billendoekjes in gebruik, maakt de billetjes goed schoon zelfs als het wat vast geplakt zit, ze zijn wat prijziger maar dan heb je ook wat.
Datum plaatsing: 2019-02-01
Rated 5 van de 5 door uit Billendoekjes Gekregen van zwitsal om te testen. Prettige stevige doekjes, niet te nat, maar wel nat genoeg om vieze billetjes goed schoon te krijgen. Ook prettig bij rode billetjes.
Datum plaatsing: 2019-01-31
Rated 4 van de 5 door uit Lekker zacht. Ik heb dit product gekregen van Zwitsal om te testen. Ik vind het heerlijke doekjes, lekker geurtje en makkelijk in gebruik. Je moet de verpakking wel goed dicht maken anders drogen deze doekjes snel uit.
Datum plaatsing: 2019-01-30
Rated 4 van de 5 door uit Fijne doekjes Wij hebben deze doekjes ontvangen van Zwitsal om te testen. Het zijn hele fijne doekjes die lekker ruiken en niet te vochtig zijn.
Datum plaatsing: 2019-01-28
Rated 4 van de 5 door uit Zachte doekjes Ik kreeg deze doekjes van Zwitsal om te testen. Lekkere zachte doekjes, niet te nat en niet te droog, vegen goed over de huid. Makkelijk uit de verpakking te halen. Van mij hoeft er niet bij voorbaat al zink in te zitten.
Datum plaatsing: 2019-01-27
Rated 5 van de 5 door uit blijft top Via Zwitsal dit product gekregen om te testen. Ontzetten fijn product. Makkelijk uit de verpakking te halen en zijn stevig en nat genoeg om de billen goed schoon te maken. Ik merk zelf weinig verschil tussen de sensitive en de normale lotion doekjes van zwitsal, maar mijn kindje heeft nooit last van parfum doekjes enz. en de geur is dezelfde.
Datum plaatsing: 2019-01-27
Rated 4 van de 5 door uit Fijne billendoekjes Dit product kreeg ik van Zwitsal om te testen. Het zijn fijne billendoekjes, zeker voor de gevoelige huid of bij luieruitslag. De doekjes hebben een goede grootte en vochtigheid.
Datum plaatsing: 2019-01-27
Rated 4 van de 5 door uit Fijne doekjes Ik heb dit product gekregen van Zwitsal om het te testen. De billendoekjes ruiken lekker en zijn zacht voor de huid. Ik vind het fijn dat ze goed vochtig zijn, waardoor je er niet zoveel nodig hebt per keer.
Datum plaatsing: 2019-01-26
Rated 5 van de 5 door uit Fijne doekjes Dit product kreeg ik van Unilever om te testen. Ik vind de Zwitsaldoekjes hert fijnst in gebruik qua geur, vochtigheid en ze plakken niet zo aan elkaar als andere doekjes kunnen doen. Voor gevoelige huidjes is deze erg prettig.
Datum plaatsing: 2019-01-26
Rated 3 van de 5 door uit fijne doekjes Getest voor Unilever. Fijne billendoekjes, billen worden goed schoon. Jammer dat er standaard zinkzalf in zit, vind ik persoonlijk overbodig. Sluitingsstrip verliest op gegeven moment zijn plakkracht. Behoorlijk prijzig.
Datum plaatsing: 2019-01-26
 • y_2020, m_5, d_25, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_57
 • loc_nl_NL, sid_4366181, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 141ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Baby en Kind
 3. Luiers & Verschonen
 4. Babydoekjes
 5. Zwitsal Baby Sensitive Billendoekjes
Trekpleister logo

back to top